RETRO RÁDIÓ

Tegyél sót és krumplit a tepsibe: Nem az fog történni, amire gondolsz

Sors Edina
Szerző
Sors Edina
Létrehozva2022. 11. 14. 17:30

Mindenkivel előfordul, hogy odakozmál a tepsiben az étel. Szerencsére ez nem a világvége, mutatunk egy trükköt, ami tuti segít!

Odaégett a tepsire az étel? Ezzel a problémával már ezerszer megküzdöttél? Mindent kipróbáltál? Szódabikarbóna és az ecet sem hozta el a várva várt hatást? Ez a módszer tuti még nem jutott eszedbe. Pedig a hatása hihetetlen. Most valami olyat árulunk el, amiért nagyon hálás leszel. Csak kapd elő a sót és vágj ketté egy krumplit. Ime a tökéletes trükk:

Old,Ld,Metal,Baking,Tray,With,Burnt,Fat.,The,View
Fotó: skrotov

Só és krumpli, a hihetetlen páros

Ha rémisztően odakozmált a tepsid, szórd meg sóval, és egy félbevágott krumplival alaposan dörgöld át az érintett felületet. Majd az edényt öblítsd le forró vízzel, csodákat művel vele! Lehet, ennél bonyolultabb dologra gondoltál, pedig ennyire egyszerű a megoldás.

Öntöttvas serpenyőre

Rozsdás öntöttvas serpenyők tisztításához is szuper a fél krumpli, némi durva só és egy kevés olaj kombinációja. Mártsd bele a krumpli vágott felületét a sóba, és körkörös mozdulatokkal dörzsöld vele tisztára a serpenyőt. Végül töröld át a felületet olajos papírtörlővel. 

 

 

 

 

 

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.