Létrehozva: 2022.10.13.

Fürdőkád vagy zuhanyzó: izgalmas fürdőszobatrendeket hoz 2023 (x)

Elképesztő átalakuláson mehet keresztül a fürdőszobád! Ráadásul a tervezéssel sem kell várnod, hiszen már Magyarországon is elérhetőek a 2023-as trendek.

A házfelújítás és a lakásfelújítás során az egyik legnagyobb kérdés a fürdőszoba renoválása, házépítés során pedig szintén ez az egyik sarkalatos pont. Milyen legyen az új mosdókagyló, kádat tervezzünk vagy zuhanyzót, netán mindkettőt egymás mellé? Milyen színű legyen a csempe, hogyan helyezzük el a fürdőszobai elemeket? Hová kerüljön a WC? Ilyen és hasonló kérdések röpködnek a fejünkben, akár építkezés, akár felújítás előtt állunk.

A zuhanyzóval sok helyet megtakaríthatunk a fürdőszobában (Fotó: miniwebshop.hu)

Fürdőkád vagy zuhanyzó?

Talán az egyik legkardinálisabb kérdés, hogy fürdőkádat vagy zuhanyzót rakassunk-e a fürdőszobába, pedig ezt valójában nem is olyan nehéz eldönteni, mint amilyen sokat vesződünk vele. A döntés meghozatalakor elsősorban a praktikusságot érdemes figyelembe venni! Ha kisgyermekünk van vagy előbb-utóbb biztosan bővül a család, akkor érdemes megfontolni a kád lehetőségét, mert egy kisgyermek fürdetése sokszor egyszerűbb egy fürdőkádban, mint egy parányi babakádban vagy éppen a zuhany alatt. Ha azonban picike a lakásunk, esetleg a lakást kiadás céljából újíttatjuk fel, a zuhanyzóval helyet spórolhatunk a picinyke fürdőszobában és így gond nélkül jut majd hely a mosógépnek és a szennyes kosárnak is anélkül, hogy a fürdőből még kisebb helyiséget varázsolnánk.

Mosdókagyló és egyéb kiegészítők kiválasztása

Ha már a nagyobb elemekkel, mint a fürdőkád vagy a zuhanyzó és a WC, dűlőre jutottunk, napirendre kerülhet a csempe, a mosdókagyló és a fürdőszobaszekrények kérdése is. A csempe színét igyekezzünk mindig annak megfelelően kiválasztani, hogy milyen színvilág passzol majd az otthonunkhoz. Ne feledjük: az a csempe, amelyikből az áruház polcán egy-egy darab jól mutat, még közel sem biztos, hogy nagy felületen a fürdőszobánkban is azt a hatást fogja elérni, mint amit mi szeretnénk. Ha sikerült túljutnunk a számunkra tökéletes csempe kiválasztásán, akkor jöhet a mosdókagyló, a csaptelepek, a WC-kagyló, az ülőke és a fürdőszoba tárolók tervezése. A miniwebshop kínálatában számos fürdőszobai terméket találsz, amelyek már a 2023-as trendeknek megfelelő dizájn szerinti formákban, igen magas minőségben és széles stílusválasztékban kaphatók, ráadásul mindezt rendkívül baráti áron!
Ha a fürdőszoba átalakításakor a zuhanykabin mellett teszed le a voksodat, számos kiegészítőt találsz náluk, legyen az strapabíró kialakítású üveg zuhanyfal, zuhanyajtó, üvegfal arany profilokkal, dizájnos esőztető zuhanyfej vagy éppen zuhanyfolyóka. A zuhanyszettek és zuhanyrendszerek nagy színválasztékban és különböző kivitelben kaphatók, akár a falra, akár a plafonra szeretnéd a zuhanyfejet rögzíteni. Rozsdamentes acélból, króm bevonattal, különböző színekben kínálnak zuhanyrendszereket, amelyek a zuhanyzást igazi élménnyé varázsolják! Az esőztető zuhanyfejek rendkívül praktikusak és kényelmesek zuhanyzáskor, de a kényelem fokozásáért az esőztető zuhanyrendszerek a zuhanyfej mellett egy kézi zuhanyrózsát is tartalmaznak, így akár hagyományos módra váltva is használhatjuk.
Az egyszerűen és könnyen beszerelhető zuhanykabinok között is bőven válogathatsz, de ha csak zuhanytálcát szeretnél, azt is megtalálod náluk. Gyönyörű, finom ívelésű kerámia mosdókagylók, klasszikus fehér kerámia mosdók vagy éppen színes, esetleg színátmenetes külsővel rendelkező porcelán mosdókagylók igen széles választéka vár shopjukban. A fürdőszobánkba rendkívül széles választékban találunk csaptelepeket is a miniwebshop kínálatában: mosdó, kád, bidé, de akár zuhany csaptelepet is. Ha azt szeretnénk, hogy a mosdó és a kád is ugyanolyan csapteleppel legyen felszerelve, nem kell külön keresgélnünk, a miniwebshopnál szettben is megvásárolhatjuk a csaptelepeket.
Akár minimalista, akár vintage vagy retro stílusban szeretnéd berendezni a fürdőszobádat, náluk garantáltan megtalálod az ízlésedhez passzoló tökéletes fürdőszobai elemeket! A fürdőszobai kiegészítők között pedig olyan trendi, finom mintázatú, stílusos darabokat találhatsz, mint az ívelt porcelán fogkefetartó pohárka, a króm vagy aranyszínű szappanadagoló, törölközőtartó, WC-papír tartó, digitális fürdőszobamérleg vagy éppen a formás kis szappantartók.

A zuhany kényelmes. Fotó: miniwebshop.hu


Bármely terméket is választod a miniwebshop kínálatából, garantáltan nem fogsz csalódni! Ha most újítjátok fel a fürdőszobát vagy éppen házépítés, átalakítás előtt vagytok, feltétlenül nézz szét a miniwebshop oldalán és csapj le a legjobb kiegészítőkre!

(X)

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

borsonline.hu

Egy újabb álompárnak vége: a műsorvezető bejelentette, külön utakon folytatják párjával

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

magyarnemzet.hu

Elúszhatott a bajnoki cím, de Klopp már más miatt aggódik

origo.hu

Marics Peti félmilliót bukott egyetlen este

mindmegette.hu

Puha, édes tészta, különleges formában: így készül a budai kuglóf

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

OTTHONKA

Mutatjuk, mit kell tenni most a málnával, hogy nyáron szuper termés legyen

OTTHONKA

Ez történik a kenyérrel, ha zellert teszel mellé

OTTHONKA

Így gondozd most az epret, hogy májusra gyönyörű termésed legyen

OTTHONKA

Ha így gondozod a muskátlit, soha többet nem sárgulnak majd a levelei

OTTHONKA

Leszámol a hangyákkal a lyukas alufóliabomba

OTTHONKA

Mutatjuk, miért érdemes lakást venni a körúton

OTTHONKA

Ultrahanggal a vakondok ellen? Ez tényleg működik!

OTTHONKA

Így választhatsz jó zöldségpalántákat