Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2021.12.21.

Matracválasztás – Mit csinálunk rosszul? (x)

Már a negyedik matracot vetted meg, és próbálod visszaküldeni, vagy eladni, mert valahogy egyik sem az igazi? Jó lenne tudni mire figyelj, hogy legközelebb már jó matracot válassz? – Matracválasztási tippek Magyarország egyik prémium matrac forgalmazójától a Yatas Bedding-től.

Már a negyedik matracot vetted meg és próbálod visszaküldeni vagy eladni, mert valahogy egyik sem az igazi? Jó lenne tudni, mire figyelj, hogy legközelebb már jó matracot válassz? – Matracválasztási tippek Magyarország egyik prémium matrac forgalmazójától a Yatas Bedding-től.

Fotó: yatasbedding.hu

A mondás most is érvényes: ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az az is. Érdemes elővennünk a befektetés alapú szemléletet, és belegondolni, hogy az olcsó matrac napi használati díja drágább lehet egy minőségi matracénál. (39.999 Ft: 547 nap =73,13 Ft/nap 39.999 Ft-os matrac másfél év használat mellett, ha bírja addig, vagy 200.000:(8x365) = 68,5Ft/nap a 200 ezer forintos matrac az ajánlott kb. 8 év alatt.)

Korszerű technológiák

Nem csak az informatika fejlődött rohamosan az elmúlt években, de az alapanyagok minősége is. A mai korszerű habok szellőzése megoldott, egyre kevésbé kell félnünk a penészesedéstől vagy hogy túl meleggé válik egy memóriahabos matrac. Rugókból sem csak a jó öreg bonell rugó létezik, amitől a párunk is felébredt, amikor megmoccantunk.

A gyártók nagy hangsúlyt helyeznek arra, hogy minél kevesebbet érezzünk a matrac másik végén történtekből. Választhatunk táskarugós, habrugós, amerikai végtelenített rugós vagy akár hibrid, ezeket vagy rugót és habot vegyesen használó matracokból.

A megfelelő matrac kiválasztása

Fontos, hogy saját magadnak válassz matracot, és ne a szomszédnak vagy egy kommentelőnek. Hiába esküszik a szomszédod a nagyon lágy matracra, ha te azon képtelen lennél elaludni is. Saját testfelépítésed alapján, a gerinced védelmének érdekében válassz! Ugyanez igaz az extra funkciókra. Próbáld kiválogatni, neked mi fontos egy ágybetét vásárlásakor. Kell, hogy téli-nyári oldala is legyen vagy mosható huzata? De lehet, hogy első számú szempont (a kényelem után) egy antiallergén matrac.

Próbafekvés

Nézzünk utána a cégnek, akitől rendelni tervezünk! Mennyire megbízható, mennyi garanciát ad, utol tudjuk-e érni garanciális ügyben. Csábító otthonról két kattintással vásárolni, de ha ismeretlen számunkra a cég és/vagy termék, és rendelkezik bemutatóteremmel, érdemes felkeresni őket! Kipróbálhatjuk az ágybetéteket is, és egyúttal a cég alkalmazottainak a szakértelmét is tesztelhetjük!

(x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek