1 éve

Minden nő vágya ez a kertben, az igazi férfi segít beteljesíteni

Sok nő nem is tudja, hogy pontosan erre volt szüksége; egészen addig, míg ki nem próbálta a dolgot. Akkor viszont a férfinak a kezébe kell venni az irányítást, és jó, ha azonnal cselekszik...

Ültetőasztal nélkül lehet élni, csak nem érdemes, állítják azok a nők, akiknek már van. Hiszen így van egy állandó felület a palánták pikírozására, a virágok átültetésére, és nem kell azzal kezdeni a kerti munkát, hogy az ember lánya helyet keres a cserepeknek, földnek, növényeknek. A jó ültetőasztal kizárólag a kerti munkára van kitalálva, kényelmes rajta előkészíteni a cserepeket, növényeket az ültetéshez, és nem mellesleg jól is mutat. Lehet készen is kapni, de ahol akad némi maradék anyag, no meg egy ügyes kezű férfi a háznál, ott semmi szükség nincs vásárlásra. Az biztos, hogy az asszony végtelenül hálás lesz egy csinos és praktikus ültetőasztalért. Mutatunk néhány ötletet!

Fotó: Pixabay.com

A tökéletes ültetőasztalon van egy nagy munkafelület, és néhány polc a cserepeknek, szerszámoknak is. Néhány raklapból is igencsak mutatós darab készülhet.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Sabrina (@itsohsobeautiful) által megosztott bejegyzés

Van, hogy egy sima asztal is tökéletesen megteszi; itt a lényeg a jó nagy munkafelület. Érdemes az igényeket felmérni barkácsolás előtt, mert ahány kertész, annyiféle munkamódszer létezik.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

The Straw Patch (@thestrawpatchproject) által megosztott bejegyzés

Sok asszonynak elég egy polc is, amin persze van munkafelület is, és jól érzik rajta magukat a palánták is.

 

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Miriam (@mayallyourweedsbewildflowers) által megosztott bejegyzés

Ha vannak a háznál kidobásra ítélt bútorok, érdemes átnézni őket, hiszen némi átalakítással remek ültetőasztal készülhet belőlük. Ez a darab például előző életében varróasztal volt, ami később kapott egy magas polcot és némi csirkehálót, hogy a szerszámok is kézre essenek.

 

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Karla & Robyn (@rekreations_kc) által megosztott bejegyzés

Egy leselejtezett ajtó és egy ócska asztal is új életet nyerhet, ha ültetőasztal készül belőle; ha kész a szerkezet, sok nő szereti maga festeni, csiszolni az új bútort.

 

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Jayne Louise Martin (@love_your_alleyway) által megosztott bejegyzés

Az biztos, hogy minden nő örül, ha a párja meglepi egy ilyen asztalkával; de érdemes előtte megbeszélni a részleteket, hiszen van, aki szereti a szerszámait az asztal környékén tárolni, mások jobban szeretik munka előtt elővenni őket, és nem mindegy a munkafelület szélessége sem.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!