RETRO RÁDIÓ

Ezért tegyél gézt a sült csirkére és pulykára karácsonykor

Ezért tegyél gézt a sült csirkére és pulykára karácsonykor
Sors Edina
Szerző
Sors Edina
Létrehozva2017. 12. 22. 13:10

Hihetetlen konyhatrükkre bukkantunk, de egy biztos, idén karácsonykor mi is kipróbáljuk!

Szereted az egyben sült csirkét vagy pulykát? Netán karácsonyra is szoktál sütni? Előfordult már, hogy a hús szárazra sikerült? Akkor éppen aktuális ez az ötlet, mutatjuk, hogyan süsd szép pirosra, ropogósra!

Teríts egy darab gézt a pulykára, vagy csirkére, és mielőtt a sütőbe tennéd, locsold meg olvasztott vajjal. A jó nedvszívó képességű rongy a hús tetején tartja a vajat, és nem engedi lecsorogni a tepsi aljába.  A vaj segít abban, hogy a pulyka ne süljön szárazra. Tálalás előtt fejtsd le a szárnyasról a gézt!

 Jó étvágyat!

 

 

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.