tóth gabi
Mindannyian számtalanszor bosszankodtunk már azon, hogy kivettük a hûtõbõl a ketchupot és az a ruhánkon vagy az asztalterítõn landolt, amikor ki akartuk nyomni, vagy rázni a palackból. Most kiderül, hogy lehet megoldani, hogy minden csepp a tányérra kerüljön.
Mindannyian számtalanszor bosszankodtunk már azon, hogy kivettük a hűtőből a ketchupot és az a ruhánkon vagy az asztalterítőn landolt, amikor ki akartuk nyomni, vagy rázni a palackból. Most kiderül, hogy lehet megoldani, hogy minden csepp a tányérra kerüljön.
Tartsd a ketchupos üveget nagyjából 45 fokos szögben. Az eddig megszokottól eltérően ne az üveg alját ütögesd, mert akkor az eredmény pontosan az lesz, ami eddig is.
Nagyjából az üveg felénél fokozatos, apró ütésekkel próbálkozz, várd meg, míg a ketchup oda kerül, ahová szántad. Hagyd, hogy a fizika törvényei segítsenek neked ebben, így a palack nyakánál nem fog a ketchup megrekedni és szétfolyni sem.