Létrehozva: 2016.01.25.

Viszlát, ragacs és sárga ujjak: így pucold könnyen, gyorsan, tisztán a narancsot!

Tiszta, gyors és egyszerû megoldást mutatunk, amivel új értelmet kap a narancspucolás.

Nyakig vagyunk a narancsszezonban, ez a gyümölcs pedig nemcsak finom, de igazi vitaminbomba, ami a vírusokkal és fertőzésekkel teli időszakban organikus mentőöv szervezetünk számára. Hámozni viszont igencsak kellemetlen. Fröcsög, ragad, a kezünk pedig könyékig narancsban úszik. Véget vetünk a szenvedésednek, szuper ötleteket mutatunk az igazán gyors, tiszta és hatékony pucolásra.

1. Szabadulj meg a szélektől, hosszában vágd félbe, majd terítsd ki az egészet, és láss neki a falatozásnak tisztán, gerezdenként.

2. Ejts egy félkör alakút bemetszést a narancs egyik végén, majd a késsel spirál alakban haladj végig a narancs héján, egészen az aljáig. Ezután könnyed mozdulattal egyben tudod leemelni a héjat a húsról.

És hogy hogyan pucolják a narancsot például Nigériában az utcai árusok? Késsel, méghozzá olyan gyorsan, hogy alig tudod majd követni a tekinteteddel. Lenyűgöző!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek