tóth gabi
Tiszta, gyors és egyszerû megoldást mutatunk, amivel új értelmet kap a narancspucolás.
Nyakig vagyunk a narancsszezonban, ez a gyümölcs pedig nemcsak finom, de igazi vitaminbomba, ami a vírusokkal és fertőzésekkel teli időszakban organikus mentőöv szervezetünk számára. Hámozni viszont igencsak kellemetlen. Fröcsög, ragad, a kezünk pedig könyékig narancsban úszik. Véget vetünk a szenvedésednek, szuper ötleteket mutatunk az igazán gyors, tiszta és hatékony pucolásra.
1. Szabadulj meg a szélektől, hosszában vágd félbe, majd terítsd ki az egészet, és láss neki a falatozásnak tisztán, gerezdenként.
2. Ejts egy félkör alakút bemetszést a narancs egyik végén, majd a késsel spirál alakban haladj végig a narancs héján, egészen az aljáig. Ezután könnyed mozdulattal egyben tudod leemelni a héjat a húsról.
És hogy hogyan pucolják a narancsot például Nigériában az utcai árusok? Késsel, méghozzá olyan gyorsan, hogy alig tudod majd követni a tekinteteddel. Lenyűgöző!