Létrehozva: 2015.10.01.

Horoszkóp: Új hónap, új lehetőségek várnak rád! Mutatjuk, mit kell tenned!

Mit tartogat neked az október? Ismerd meg a csillagok titkát, a saját horoszkópod útmutatását. Ne törõdj vele, hogy egyre hidegebb lesz az idõ, vannak dolgok, amelyek belülrõl fognak mától fûteni!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma ne siess el semmit, így meggondolatlanságod miatt jó eséllyel nem kell bűnhődnöd sem. Az álmok és a megérzések fontos szerephez juthatnak az életedben, és talán pont ezek segítségével találod majd meg a megoldást rég elhúzódó problémáidra. Nem lenne baj az sem, ha átmenetileg másra bíznád pénzügyeid kezelését is.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyszerű napok elé nézel, bájosságoddal mindenkit leveszel a lábáról. Ez az időszak kedvező új kapcsolatok kiépítéséhez, utazáshoz, vagy új tervek kovácsolásához is. Megérdemled, hogy végre teljes mértékben felszabadulj a gátlások, rossz kötöttségek alól. De neked kell döntened, ezt ugyanis senki más nem teszi meg helyetted.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Tessék sokkal óvatosabban kezelni a pénzügyeket! Vakmerő, bizonytalan ötletek kivitelezésére nem alkalmas ez az időszak. A legjobb, ha ma nem vállalsz el új feladatokat, inkább csak koncentrálj a napi tennivalóidra. Váratlan örömben viszont részed lehet. A boldogság fő forrását otthon keresd.

Rák (június 22. - július 22.)

Egy kicsit összezavarodtál, de még nem késő tiszta vizet önteni a pohárba. Persze néha egy kis flört nem árt, de tudd, hogy akadnak olyanok is körülötted, akik ezt rossz néven veszik. Ha a kényes téma szóba kerül, próbálj meg higgadt maradni. Ne kapj bele ezer dologba, mert úgy szinte biztos, hogy semmit nem tudsz majd befejezni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Csendes, eseménytelen órák elé nézel, legfeljebb egy régi ballépésed utórezgése zavarhatja meg egy kicsit a napod. Remek lehetőséged lesz arra, hogy egy kicsit átgondold és rendezd a pénzügyeidet. Ha hazaérsz, pakold ki a szekrényed és selejtezd ki, amit már ezer éve nem veszel fel. Ha környezetedben rendet teszel, belül is tisztulni kezd a kép.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.)

Szeretteid az utóbbi időben meglehetősen sok gondot okoztak neked. Most azonban igazi szélcsend következik, helyreáll a családi béke és gyakorlatilag mindenkivel megtalálod a közös hangot majd. Élvezd a békét, és hétvégén menjetek el kirándulni egyet valahová, ez nem csak a kedvednek, az egészségednek is jót tesz majd.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Túlzásokba esel! Az egészséges életmódnak és a diétának is megvannak a maga határai és szabályai. Engedd el magad, és ne görcsölj rá semmire. Nem kell mindig, mindenhol tökéletesen teljesítened. Egy azonban biztos: az elkövetkezendő napokban érdemes egy kicsit kockáztatnod, mert óriásit nyerhetsz rajta.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma elhatalmasodhatnak rajtad a kétségek, és teljesen borúsnak tűnhetnek a kapcsolataid. Amit eddig szépnek láttál, abban most egyszerre rengeteg kivetnivalót találsz. Ráadásul a munkahelyeden is olyan események történnek, melyek egy kissé felőrlik az idegeidet. Legjobb lenne, ha egy kicsi szabadságra mennél.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egyetlen percre se veszítsd el a humorérzékedet. Nevess az apróbb bosszúságokon, ettől azok egy perc alatt semmivé válnak. Önmagadon kívül ma semmit és senkit se vegyél komolyan. Kerüld a felesleges kiadásokat, és hidd el, hogy rád is mosolyoghat a szerencse

Bak (december 22. - január 20.)

Szinte szikrázik körülötted a levegő, nem csak otthon hoznak ki a sodrodból, de a legjobb barátod is kihúzhatja a gyufát. Dühöngés helyett viszont inkább koncentrálj a munkádra, ha ugyanis hibázol, csak nagyon nehezen tudsz majd korrigálni, és a jó híredet is megtépázhatják az események.

Vízöntő (január 22. - február 19.)

Vedd tudomásul, hogy a sok szép ígéret, amit barátaidtól kaptál, mind csak hangzatos hitegetés. Az élet csak látszólag bonyolult. A kritikákat azonban talán érdemes lenne meghallgatnod, persze csak úgy, hogy a céljaidat soha nem adod fel. Ha mást nem, változtass egy kicsit a taktikán.

Halak (február 20. - március 20.)

Jól indul majd a mai nap, csakhogy valaki a környezetedből azzal próbálja majd felhívni magára a figyelmet, hogy folyton bosszantani próbál. Természetesen olykor csalódások is érhetnek, de a szerelmedben teljesen megbízhatsz. Egyetlen hamis ember azonban forgolódik körülötted, jó lenne rájönni, ki az.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Őrült meglepetések az F1-es Miami Nagydíj sprintidőmérőjén

origo.hu

A gigamellű modell kétszer is csődbe ment, mégis elképesztő luxusautói vannak

metropol.hu

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

magyarnemzet.hu

Jó hír a válságba zuhant magyar válogatottnak a bohócos nap végén

life.hu

Magánnyomozó osztotta meg a házasságtörők legőrültebb trükkjeit

hirtv.hu

Holttestet találtak a Pest vármegyei Aszódon + videó

origo.hu

Folyamatosan meztelenkedik a kebelcsoda bolgár énekesnő

mindmegette.hu

A 13 leggyorsabb ebédrecept hétvégére, hogy ne strázsálj a konyhában

ripost.hu

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

ripost.hu

Vége: Elbúcsúzott Jákob Zoli, ennyi volt

ripost.hu

Kitálalt a válóperes ügyvéd: ezt 5 szakmájú férfit kerüljétek el, ha hosszú házasságot akartok

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

OTTHONKA

Mutatjuk, mit kell tenni most a málnával, hogy nyáron szuper termés legyen

OTTHONKA

Ez történik a kenyérrel, ha zellert teszel mellé

OTTHONKA

Így gondozd most az epret, hogy májusra gyönyörű termésed legyen

OTTHONKA

Ha így gondozod a muskátlit, soha többet nem sárgulnak majd a levelei

OTTHONKA

Így ültesd át végleges helyére a paradicsompalántát, hogy bő termésed legyen

OTTHONKA

Sokkal tovább friss marad az eper, ha kipróbálod ezt az egyszerű trükköt

OTTHONKA

Közel a belvároshoz kétszobás lakás, csupán 35,8 millióért

OTTHONKA

Most szedd az akácvirágot! Gyógyító ereje van!