Létrehozva: 2015.10.04.

Horoszkóp: a hét utolsó napján nagy és sorsdöntő lehetőségek várnak rád!

Ma kerülhetsz olyan döntés elé, mely nagyban meghatározza majd a következõ heteket. A legfontosabb, hogy ne kapkodj, nem dõl össze a világ, ha valamit kétszer is átgondolsz!

Kos: (március 21. - április 20.)

Olyan információk birtokában vagy, melyek egyértelműen sikerre vihetik a vállalkozásodat. Sokkal jobbak a kilátásaid, mint azt remélni mered. Érzelmi ügyekben azonban túl magasra tetted a mércét, így ne csodálkozz azon, ha partnered, aki kevésbé elszánt, nem igazán mer nekirugaszkodni.

Bika: (április 21. - május 20.)

Kissé szeszélyesnek ígérkezik ez a nap. Otthon hegyekben áll a munka, és ez a többletfeladat bizony könnyen összeütközéseket eredményezhet a családoddal. Légy fegyelmezett, és koncentrálj jobban. Szerencsére néhány nap alatt túl leszel mindenen és visszakerül az életed a normális kerékvágásba.

Ikrek: (május 21. - június 21.)

Bár anyagi jellegű megpróbáltatásid lehetnek, ez kevésbé visel majd meg, mint gondolnád. Lesznek váratlan kiadásaid, de akkor sem esel majd kétségbe. Vésd az eszedbe jól, hogy nem dől össze a világ, ha egy meccset elveszítesz. A legjobb, ha már az első pillanattól kezdve a következő megmérettetésre koncentrálsz, és nem keseregsz a múlton.

Rák: (június 22. - július 22.)

Amíg nem tudod lezárni a múltat, addig nehezen tudsz eligazodni a jelenben, és még kevésbé tudod megtervezni a jövőt. Szerelmeddel tisztáznod kellene a dolgokat, az efféle beszélgetéseknek most ugyancsak itt van az ideje. Drága ajándékokkal ne is próbáld megoldani a gondjaitokat, itt már csak az őszinteség segíthet.

Oroszlán: (július 23. - augusztus 23.)

Ha eddig úgy érezted, hogy statisztaként éled csak az életed, vedd végre kezedbe az irányítást, hisz minden adottságod megvan hozzá, hogy a tiéd legyen a főszerep. Most ugyanis bármibe fogsz bele, sikeres lehetsz, csak arra figyelj, hogy semmit se kapkodj el. Inkább kétszer gondold át, mi legyen az első lépés.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Ne hagyd, hogy elvegyék tőled híres nyugalmadat, és megpróbáljanak felbosszantani. Ötleteidet tartsd egyelőre magadban, mert akadhatnak olyanok, akik megpróbálják ellopni őket. Unatkozni mostanában biztos, hogy nem fogsz, mert mindig történik valami, ami, ha akarod, ha nem, teljes erőbedobásra kényszerít.

Mérleg: (szeptember 24. - október 23.)

Amit egyszer a fejedbe veszel, attól csak nagyon nehezen lehet eltántorítani. Ez a munkahelyeden egy remek taktika, de nem biztos, hogy otthon is működik. A szerelem nem szolgáltatás, amit, ha akarja valaki, ha nem, köteles megadni a másiknak. Az elvárásaid kissé megterhelik a kapcsolatod, ezért aztán egyre több a konfliktus közöttetek.

Skorpió: (október 24. - november 22.)

Igazán erős a kisugárzásod, így számodra nem jelenthet problémát, hogy megismerkedj valakivel. Jól veszed az akadályokat, mégis meglehetősen gyakran panaszkodsz. Ma eléd léphet valaki, aki megpróbálja keresztezni az utadat, de nem kell azonnal leharapni a fejét! Nem biztos, hogy rosszat akar.

Nyilas: (november 23. - december 21.)

Eddig elérhetetlen volt, de most, hogy már közel került, már nem is tűnik olyan vonzónak? Ilyen bizony előfordulhat.Ne keseregj, törődj inkább többet az egészségeddel. A mozgás a lélekre is gyógyító hatással lehet, ahelyett, hogy naphosszat sajnáltatod magad, inkább menj le egy edzőterembe és sportolj egy kicsit.

Bak: (december 22. - január 20.)

Mindenki tudja, hogy az erőfeszítések nélküli siker téged nem boldogít. Nagy kihívásokra vágysz, és alighanem ennek el is jött az ideje.Egy biztos, a romantikus szerelem nem neked való. Épp ezért soha ne ígérj olyat, amiről már az elején tudod, hogy képtelen leszel teljesíteni.

Vízöntő: (január 22. - február 19.)

Ötleteiddel mindenkit elkápráztatsz ma, ezért ne csodálkozz rajta, ha idővel sokan fordulnak hozzád tanácsért. Ha úgy érzed, elhanyagoltad a párod, pótold mihamarabb, nehogy megromoljon a viszonyotok. A vádakat azonban utasítsd vissza, és merd végre kinyitni a szád.

Halak: (február 20. - március 20.)

Voltak már szerencsésebb napjaid is, de azért nincs veszve minden. A következő hetekben felfigyelsz majd egy szomszédodra, akin eddig szinte csak átnéztél. Sőt, kifejezetten felkeltheti az érdeklődésedet. Mindent elkövetsz majd, hogy valahogy felhívd magadra a figyelmét.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felismerhetetlen lett Tom Cruise barátnője, a Top Gun szőke bombázója

origo.hu

Brutális friss képeken az orosz-ukrán háborús pokol

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

vg.hu

Átadták a forgalomnak Magyarország legújabb autópályáját – de előtte még biciklisek használták

ripost.hu

Visszatért a halálból a zalaegerszegi családapa: álmában jött rá, ki segített neki

vg.hu

Alighogy elkészült az M6-os autópálya, most újabb, gyorsforgalmihoz kapcsolódó fejlesztést adnak át

origo.hu

Bugyiban vitte el a zokogó, őrjöngő Britney Spearst a mentő a luxusszállodából

mindmegette.hu

Ragyog édesanyja, Katalin hercegné fotóján a szülinapos Sarolta

ripost.hu

Nagy a szomorúság Berki Mazsiéknál: a kislánya elvesztette a kedvencét

ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

ripost.hu

Vége: Elbúcsúzott Jákob Zoli, ennyi volt

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

OTTHONKA

Mutatjuk, mit kell tenni most a málnával, hogy nyáron szuper termés legyen

OTTHONKA

Ez történik a kenyérrel, ha zellert teszel mellé

OTTHONKA

Így gondozd most az epret, hogy májusra gyönyörű termésed legyen

OTTHONKA

Ha így gondozod a muskátlit, soha többet nem sárgulnak majd a levelei

OTTHONKA

Így ültesd át végleges helyére a paradicsompalántát, hogy bő termésed legyen

OTTHONKA

Sokkal tovább friss marad az eper, ha kipróbálod ezt az egyszerű trükköt

OTTHONKA

Közel a belvároshoz kétszobás lakás, csupán 35,8 millióért

OTTHONKA

Most szedd az akácvirágot! Gyógyító ereje van!