OLDALVONAL

Szerző LL

Létrehozva: 2024.10.17. 18:45

Schumacher volt, nincs: drasztikus lépésre szánta rá magát az F1-legenda lánya

Gina váratlan húzással állt elő az esküvője után. Megszabadul apja világhírű nevétől Michael Schumacher lánya.

Az Instagramon továbbra is Gina Schumacher néven fut a hivatalos közösségi oldala, de a privát Facebook-profilján Gina Bethke lett Michael Schumacher lánya. 

Gina (jobbra) édesanyjától, Corinnától örökölte a lovaglás iránti szenvedélyét - mögöttük Michael Schumacher egyik "ágaskodó lovas" Ferrarija
Gina (jobbra) édesanyjától, Corinnától örökölte a lovaglás iránti szenvedélyét – mögöttük Michael Schumacher egyik „ágaskodó lovas” Ferrarija (Fotó: AFP)

A sikeres westernlovas Schumacher-lány szeptember végén, a család mallorcai luxusnyaralójában ment feleségül a korábbi díjlovagló Iain Bethkéhez, akinek felvette a vezetéknevét is a ceremónia után. 

A több százezer rajongóval bíró hivatalos közösségi oldalain azért hagyhatta változatlanul a leánykori nevét (az Instagramon: Gina Schumacher, a Facebookon: Gina Maria Schumacher), mert – legalábbis a német beszámolók feltételezései szerint – a profi versenyzés során továbbra is Schumacherként szerepel. A névváltozásnak nem is kerített különösebben nagy feneket Gina, egyszerűen csak átnevezte a privát Facebook-profilját.

Az ifjú pár egyébként az esküvő után gyorsan Texasba utazott, ahol Schumiék egyik lovasbirtoka található egy több mint 200 hektáros területen. A gordonville-i XCS Ranch-et 2012-ben (a súlyos síbalesetét megelőző évben) még a Forma-1 hétszeres világbajnoka vette Gina édesanyjának, Corinna asszonynak, aki maga is Európa-bajnok westernlovas volt. Azóta Schumacherék 130 tenyészkancával a sportág tíz legsikeresebb lótenyésztője közé tartoznak.

Mióta felnőtt, Gina számára ez a birtok lett a világ közepe, valóságos paradicsom. Újdonsült férjével együtt ott építették fel a közös életüket. Az év nagyobb részét ott töltik, kerülendő az Európában sokkal inkább jellemző nyilvános feltűnést. Ez utóbbit segíti az is, ha nem használja tovább az Amerikában is ismert Schumacher nevet.

Schumacher fia is küzdött apja nevének súlyával

Gina öccse, Mick Schumacher is sokáig szabadulni próbált a világhírű édesapa árnyékából. Neki autóversenyzőként még zavaróbb lehetett az állandó összehasonlítás és reflektorfény, sajtófigyelem. Gyerekkorában ezért édesanyja leánykori nevét használva, Mick Betsch-ként, majd 15 éves korától Mick Juniorként szerepelt a gokartversenyeken.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek