OLDALVONAL

Szerző (s)

Létrehozva: 2024.10.01. 17:45

Mindent elmondott egy újságíró a magyar válogatott sztárjáról

Kiderült, miért kért cserét Sallai Roland a Galatasary török bajnokiján. A magyar válogatott csatára hazautazhat a csapathoz.

Fellélegezhetnek a magyar szurkolók, Sallai Roland ott van a magyar futballválogatott keretében. Bár a hollandok (október 11.) és bosnyákok (október 14.) elleni labdarúgó Nemzetek Ligája csoportmeccs előtt a török bajnokságban szereplő csatár megsérült, de hazatér a közös edzőtáborozásra. Annak kapcsán sok érdemleges információ nem látott napvilágot, hogy Sallai a Kasimpasa elleni török bajnoki meccsen (3-3) miért hagyta el a játékteret az első félidő végén. Nos, a Ripost kiderítette.

Sallai Roland tavalyelőtt duplázott az angol válogatott ellen, amikor a mieink idegenben 4-0-ra győztek a Nemzetek Ligájában
Sallai Roland hazajöhet a válogatotthoz Fotó: AFP

- Beszéltem a Galatasaraynál dolgozó ismerőseimmel, akik elmondták, Sallai combizomsérülést szenvedett, nem akart kockáztatni, ezért Okan Boruk edzőtől cserét kért - tudatta informátorunk, Mehmet Basaran török újságíró, majd hozzátette, tudomása szerint nem komolyabb a válogatott futballista sérülése.

Sallai a Kasimpasa ellen a jobb szélen kapott feladatot, és szokásához híven mezőnymunkát is vállalt, pontosan lőtt kapura, labdát nem veszített, átadásai pontosak voltak. A tévéközvetítés alapján úgy láttam, hogy a formája kiváló. Nem véletlen, hogy a többszörösét keresi annak, ami a korábbi klubjánál, a Freiburgnál befolyt, itt évi 2.5 millió eurót (995 millió Ft – a szerk.) vesz fel.

 



 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek