OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.10.20. 15:30

A volt Real-játékos tetkót készített a lányáról, aztán jött a fájó fordulat

Vinícius Tobias tombolt a boldogságtól, októberben ugyanis megszületett kislánya. A volt Real Madrid-játékos tetoválást készített gyermekéről, aztán kiderült a fájó igazság.

Vinícius Tobias 2022 januárja óta erősíti az ukrán Sahtar Donyecket, a háború kitörése miatt azonban már áprilisban elhagyta az együttest és a Real Madridhoz került kölcsönbe. A 20 éves futballista a felnőtteknél mindössze egy tétmérkőzésen kapott szerepet, idén júliusban visszatért a Sahtarhoz. Magánélete szintén tele van fordulatokkal.

Vinícius Tobias, Real Madrid
Vinícius Tobiast DNS-teszt küldte a padlóra Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A jobbhátvéd a brazil influenszerrel, Inglid Limával volt együtt. A hölgy október 8-án világra hozta a kislányát, aki a Maite nevet kapta. Vinícius ennek annyira megörült, hogy már a gyermek születése előtt magára tetováltatta a "Szeretlek, Maite" (Maite, te amo) feliratot.

Óriási pofont kapott a korábbi Real Madrid-játékos

Azonban a focista barátnője csináltatott egy DNS-tesztet, amiből kiderült, hogy nem a brazil játékos a gyerek apja, ráadásul ki is posztolta a közösségi oldalára, amelyet jelenleg 103 ezren követnek, szúrta ki az Origo.

„Azért jöttem, hogy nyilatkozzak valamiről, ami kezd idegesíteni, és ami miatt sajnos nyilvánosan ki kell állnom, hogy magyarázatot adjak. Vinícius és én már egy ideje nem vagyunk együtt. Ez idő alatt én is kapcsolatban voltam valakivel, és ő is. Mindketten továbbléptünk. Közben jött Maite, ezért úgy döntöttünk, hogy csinálunk egy DNS-tesztet, és Maite nem Vinicius lánya”– írta Inglid Lima.

Vinícius nagy nyilvánosság előtt vált vicc tárgyává, tetoválását pedig könnyen lehet, hogy azonnal megpróbálja eltüntetni. A jobbhátvéd idén három ukrán bajnokin és egy Bajnokok Ligája-összecsapáson játszott, ezeken két gólpasszt adott.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek