OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.10.10. 07:00

Lisztes Krisztiánékat nyúlná le Liverpool

A Liverpool elég csendes volt a nyári átigazolási időszakban, télen azonban tovább erősítené a keretét. A legújabb kiszemelt Omar Marmoush, aki az idei szezont kirobbanó formában kezdte.

A Liverpool az idei nyári átigazolási szezonban meglehetősen csendes volt. A hajrában igazolták le Giorgi Mamardasvilit, aki viszont a mostani szezont még biztosan a Valenciánál tölti kölcsönben. Mellette Federico Chiesa szerződtetését jelentette be a klub, aki a Juventust hagyta ott az angol sztárcsapatért. Az együttes azonban szeretne további erősítéseket végrehajtani, a legújabb név a kívánságlistán pedig Omar Marmoush.

Omar Marmoush
Omar Marmoush lehet a Liverpool következő átigazolása Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A 25 éves középcsatár a Frankfurt játékosa, előző szezonjában 29 bajnokin 12 gólt és hat gólpasszt szerzett a Bundesligában. Idén azonban úgy néz ki, hogy jócskán emelte a tétet, hat bajnokin nyolc gólnál és négy gólpassznál tart, de az Európa-ligában is betalált már. Nem véletlen, hogy a Liverpool is élénken figyeli a helyzetét, szúrta ki a Sky Sports cikkét az nb1.hu.

Omar Marmoush szerződését meghosszabbítaná a Frankfurt

Szoboszlai Dominikék ezzel Lisztes Krisztián Fenyő Noah csapatából igazolnának. Marmoush szerződése 2027 nyaráig szól a Frankfurttal, a kontraktusa pedig nem tartalmaz kivásárlási árat. A német klub most megpróbálja hosszabbításra bírni az egyiptomi válogatottat, hogy feljebb emelje az értékét. A Liverpool idén Diogo Jotával és Darwin Núnezzel rohamoz elől (Cody Gakpo szintén képes középcsatárt játszani), de tartósan egyikőjük sem tud kiemelkedő teljesítményt nyújtani. Az angol klub Marmoushhal vélhetően olcsón tudná orvosolni a gondjait.

Marmoush jelenlegi értékét 22 millió euróra (8,7 milliárd forint) becsüli a Transfermarkt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek