Létrehozva: 2024.10.01. 18:30

Budapestre csábítanák a Fradi-legenda unokáját

Óriási gólt lőtt a hétvégén a Nyíregyháza labdarúgója. Ebedli Zoltán unokája, Kvácsréti Márk iránt már a fővárosi klubok is érdeklődnek.

Egyre jobb formában futballozik az FTC-legenda Ebedli Zoltán unokája, Kovácsréti Márk, aki - úgy tűnik -, a Nyíregyháza színeiben teljesedik ki. Kecskeméten mintegy 25 méterről zúdította a labdát Varga Bence kapujának bal felső sarkába; a meccset a vendég Nyíregyháza 2-0-ra megnyerte. 

Kovácsréti Márk / Fotó: Koncz Márton

Ebedlit arról kérdeztük, ehhez hasonló gólt ő is szerzett-e ferencvárosi színekben?

- Egyet igen – válaszolta az egykori 12-szeres válogatott legenda, az FTC örökös bajnoka. – A Volán ellen mintegy 30 méterről vettem be a 2000-ben elhunyt Varga Nándor hálóját. Természetesen Márk találatának jobban örülök.

Ebedli az unoka valamennyi olyan fővárosi meccsen megjelenik, amelyiken Kovácsréti nyíregyházi szerelést ölt.

A szeptember elsején a nyírségiek 2-1-s vereségével végződött bajnoki találkozón is ott ültem a Groupama Aréna lelátóján, majd a lefújás után több tanácsot adtam az unokámnak. Hogy mit, az maradjon kettőnk titka.

A 24 éves Kovácsréti valóban parádézik szabolcsi színekben, nagypapája szerint ez az edzőjének, Tímár Krisztiánnak is köszönhető. Amikor rákérdezünk Ebedlinél, vajon érdeklődnek-e már az unokája iránt fővárosi klubok is, ezt válaszolja:

Maradjunk annyiban, hogy tudok bizonyos megkeresésekről

- mondta Ebedli, aki nem zárja ki, bár nem is erősíti meg, hogy Kovácsrétit a Fradi is megkörnyékezheti.


 Hirdetés:  A magyar foci továbbra is lázban tartja a fogadókat

A nemzetközi kupák mellett a hazai pontvadászat legalább annyira érdekes a fogadók körében, mint a BL vagy az EL. A futballszurkolók idén is találgatják, hogy lesz-e potenciális kihívója a Ferencvárosnak, és mely együtteseknek lesz lehetőségük kiharcolni a nemzetközi kupákban való részvételt. A fogadók szemüvegén keresztül nézve is izgalmas összecsapások várhatók a labdarúgó OTP Bank Ligában. Fogadással kapcsolatos részletek itt!


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek