OLDALVONAL

Szerző (s)

Létrehozva: 2024.10.04. 14:30

Mindenki erre vár, az olimpiák magyar hőse fontos döntést hoz

Egyelőre kérdéses, mi lesz a kétszeres olimpiai bajnok terve a jövőt illetően. Csipes Tamara hosszabb edzőtábort már nem akar vállalni.

Csipes Tamara kétszeres olimpiai bajnok kajakosunk nyitva hagyta azt a kérdést a párizsi olimpia után, vajon végleg pontot tesz-e pályafutása végére. Örömünkre egyáltalán nem kizárt, hogy a bajnoknő mégsem teszi le végleg a kajaklapátot, hanem folytatja a versenyzést. Híre ment ugyanis, hogy a párizsi olimpián négyes hajóval vele együtt bronzérmes lányok, Pupp Noémi, Fojt Sára és Gazsó Alida Dóra arra kapacitálják, hogy mivel ideális versenypartnert leltek a személyében, ne hagyjon fel a sportolással. 

csipes tamara
Csipes Tamara (balra) három érmet nyert a párizsi olimpián Fotó: Árvai Károly/Nemzeti Sport

A folytatás  akadálya mindössze az lehet, hogy Tamara egyedülálló hölgy, ezért maga viszi reggelente iskolába kislányát, és a tanítás végeztével haza is szállítja. S hogy a sportpályafutása folytatásából lesz-e valami, arról Horváth Gábort, a Bp. Honvéd kétszeres olimpiai aranyérmes szakosztály-igazgatóját kérdeztük.

A válogatottban szóhoz jutott lányok ezen a héten kezdik el az edzéseket, de Tamarával nem volt módom szót váltani. Mindenesetre hivatalosan még senkinek sem jelentette be, hogy felhagy a kajakozással. Ám amennyire ismerem őt, kipiheni magát, és januártól újra belevág az felkészülésbe

 – hangzik a sportvezető válasza. 

Csipes Tamara számára kislánya az első

Ami feltehetően aligha lesz olyan intenzitású, mint a múltban, hiszen most Csipes Tamarának a kislánya az elsődleges. Ha a szolnoki válogatott a tréningezésre nem is látogat le rendszeresen, de a dunavarsányi edzéseken azért ott lesz. Fizikuma ugyanolyan tökéletes, mint az elmúlt években volt, tehát nem tévedünk nagyot, ha azt tippeljük: valóban összeülhet még Gazsóékkal a 2025-ös világversenyeken. 

Aranyból van a szíve

Tamara több kajakos felszerelési tárgyát is elárvereztette, és az abból származó bevételt, ami egymillió forint feletti összeg, sanyarú sorsú gyerkőcök életének megsegítésére ajánlja fel.


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek