"Börtönbe juttatlak" - Magyar Péter megfenyegette volt barátnőjét

INSIDER
OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.10.11. 11:00

Szent a béke, évek óta nem történt ilyen a Fradi sztárjával

Sokan megorroltak egy hónappal ezelőtt a Ferencváros hátvédjére, miután furcsa körülmények között maradt távol az ecuadori válogatottól. Cristian Ramírez most új esélyt kapott, ezúttal pedig valóban megérkezett hazájába.

A Ferencváros balhátvédje, Cristian Ramírez 2019 után idén szeptemberben újfent meghívót kapott az ecuadori labdarúgó-válogatott keretébe, ő azonban bokaszalaghúzódás miatt visszamondta a szereplést. Ennek ellenére kezdő volt a Fradiban, Ramírez a Balatonfüred elleni felkészülési mérkőzésen szerepelt, miközben a válogatott a világbajnoki selejtezőit vívta. Mindezt értetlenül fogadták hazájában, a szurkolók kikeltek ellene, míg Sebastián Beccacece szövetségi kapitány elfogadta Ramírez indoklását, nemrég újra meghívót küldött neki, és a 30 éves balhátvéd most valóban elutazott Ecuadorba.

Cristian Ramírez
Cristian Ramírez (jobbra) visszatért az ecuadori válogatottba / Fotó: AFP

A futballistát nem csak a válogatott menedzsere, de a sajtó is várta Ecuadorban, de csak egy rövid nyilatkozatot tudtak kipréselni belőle: 

Nagyon örülök, hogy újra itthon lehetek

 – mondta Cristian Ramírez, amit a Csakfoci szúrt ki.

Cristian Ramírez öt év után tér vissza

Ramírez 2013 novemberében debütált az ecuadori nemzeti csapatban, eddig összesen 21 alkalommal húzta magára a címeres mezt. Utoljára 2019 nyarán, a Copa Américán játszott, öt éve nem volt tagja az együttesnek. A válogatott most Paraguay, illetve Uruguay ellen játszik világbajnoki selejtezőt.

A 30 éves futballista Pascal Jansen érkezése óta alapember a Fradiban, az idei szezonban eddig 13 tétmérkőzésen lépett pályára. Nála többet csak Ibrahima Cissé (15 találkozó) és Dibusz Dénes (16 találkozó) játszott.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek