Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.09.09.

Súlyos kritikákat kapnak, Szoboszlai üzent a válogatott égése után

Tizennégy veretlen meccs után túl nagyra tette a lécet a magyar fociválogatott. A németországi 0-5 után Szoboszlai Dominik csapatkapitány összeült a játékosokkal.

Sokan vártak már arra, hogy Szoboszlai Dominik csapatkapitány is megszólaljon a magyar válogatott szombati veresége után. A csapat 5-0-ra kapott ki Németországban, Marco Rossi kapitánysága alatt ez volt a nemzeti együttes legsötétebb napja. Sok idő nincs a kesergésre, kedden ugyanis a bosnyákok ellen játszunk szintén a Nemzetek Ligájában. Marco Rossi nem kertelt, szerinte ha nem tud a csapat megfelelően reagálni a szombati meccsre, akkor "mindenkinek el kell tűnnie a színről". Szoboszlai Dominik több alapemberrel közös beszélgetésen egyeztetett a lehetséges kiútról.

szoboszlai dominik
Szoboszlai Dominik a 0-5 után nyilatkozott Fotó: AFP

Szoboszlai szerint érthető, hogy az emberek csalódottak az eredmény miatt. Szerinte a 14 meccses veretlenség sok mindenkiben benne él még.

"Feltettük magasra a lécet. De reálisnak kell lenni. Egy bombaerős német válogatottal játszottunk, kirpóbáltunk egy új, letámadásos taktikát, ez nem jött össze. De nem ez volt a baj, hanem az, hogy nem volt meg a küzdőszellem, az akarat, amik eddig megvoltak. Vissza kell térni a régi útra, hogy kikerüljünk a hullámvölgyből. "
 

Szoboszlai Dominik bízik a csapatban

A szurkolóknak sem tetszik a válogatott németországi veresége. Szoboszlai kitért arra is, hogy az elmúlt napokban több kritikát is kapott, ő is és csapattársai is.

 

Engem lehet savazni, én akkor is minden egyes alkalommal ki fogok menni pályára. Valamikor menni fog a játék, valamikor nem fog menni. Ha a szurkolók a csapat ellen fordulnak, az senkinek sem segít. Lesznek még ilyen időszakok, hogy nem úgy megy, ahogy szeretnénk. Ilyenkor van szükségünk minden egyes emberre, szurkolóra

- üzent a csapatkapitány, aki azt is mondta, Marco Rossival közösen kell megoldaniuk a mostani helyzetet.
 

Nem rendült meg a bizalmunk Marco Rossi felé, s az ő bizalma sem mi felénk. Csak együtt tudunk kijönni ebből

- mondta a Liverpool játékosa.

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek