Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.09.08.

Szoboszlain nevetnek az angolok; ennyit keres Liverpoolban

Kiderült, hogy mennyit keres Szoboszlai Dominik a Liverpoolnál, ellenben a kihagyott ziccere miatt kemény kritikákat kapott, a magyar labdarúgó-válogatott újonca pedig sérülés miatt elhagyta a csapatot. A Ripost eheti legolvasottabb cikkeiből válogattunk.

A Liverpool a múlt héten a Manchester Unitedet győzte le 3-0-ra, Szoboszlai gólpasszt adott Szalahnak. Annak ellenére, hogy a magyar sztár végigjátszotta a találkozót és remek teljesítményt nyújtott, két angol legenda egy kihagyott ziccere miatt rendesen beszólt neki. Szoboszlai lövés helyett inkább a cselt választotta, ami után elvesztette a labdát. A kommentelők zöme jót nevetett rajta, "savazták" őt az X-en és a Facebookon, de az angol futball két legendája inkább értetlenkedett: „Mit csinál Szoboszlai? Csak be kellene fejeznie a támadást, ehelyett pimaszkodik” – mérgelődött Jamie Carragher, mire Gary Neville így folytatta: „Ott vacakol, a csapattársai ezt nem hagyhatják annyiban. Ez nem profihoz illő megmozdulás volt. Egy edzésen megcsinálhatod, de az Old Traffordon nem, amikor 3-0-ra vezet a csapatod” - tette hozzá a korábbi kiváló jobbhátvéd.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik holtversenyben a 10. legjobban kereső liverpooli játékos / Fotó: Nick Taylor/Liverpool FC

Szoboszlai Dominik nagyszerűen kezdte az idei szezont a Liverpoollal. A csapat mindhárom angol bajnokiját megnyerte, összesen hét gólt szerzett, és egyet sem kapott. Az angol klubnál nemrég kiderült, hogy milyen fizetéseket osztanak a játékosaiknak. A listát Mohamed Szalah vezeti, aki heti szinten 350 ezer fontot (163 millió forint) keres. A második helyen a csapatkapitány Virgil van Dijk áll heti 220 ezer fonttal (102 millió forint), a képzeletbeli dobogó legalsó fokát Trent Alexander-Arnold (heti 180 ezer font/83 millió forint) foglalja el. Szoboszlai Dominik Cody Gakpóval együtt a 10. helyen áll, a magyar középpályás heti 120 ezer fontot keres, ami nagyjából 56 millió forintnak felel meg.

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya összesen öt újoncnak szavazott bizalmat a Nemzetek Ligájára készülő csapat keretében. Vas Gábor a Pakstól került be a nemzeti csapatba, sajnos azonban a bemutatkozásra már esélye sem volt, ugyanis csütörtökön megsérült a felkészülés során, ami miatt el kellett hagynia a csapatot. "Vas Gábor izomsérülést szenvedett a férfi A-válogatott tegnapi edzésén, így a Paksi FC játékosa elhagyta a telki edzőtábort. Helyére nem hív meg új játékost Marco Rossi szövetségi kapitány" - írta az MLSZ a közösségi oldalán.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek