A hatóságok felkészültek az árvíz elleni védekezésre

INSIDER
OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.09.04.
Módosítva: 2024.09.04.

Kórházból jelentkezett, azonnal meg kellett műteni Szilágyi Áront

Kiderült, miért sántikált Párizsban az olimpiai bajnok világsztár. Szilágyi Áronnak ez hiányzott az újabb aranyéremhez?

Szilágyi Áron három olimpiai bajnoki cím után Párizsban ezüstéremig jutott. A világ egyik legjobb kardvívója egyéniben hamar kiesett, csapatban pedig csak a döntőben maradt alul a koreaiakkal szemben. A csapatviadalon többször is sántikált, cserét azonban egyszer sem kért. Most kiderült, mi volt a probléma vele.

SZILÁGYI Áron
Szilágyi Áron sérülten versenyzett Párizsban Fotó: Illyés Tibor

Szilágyi Áron szerdán a kórházból jelentkezett be Instagram-oldalán, mint kiderült, valóban baj volt a lábával. Ezért most meg is műtötték.

"Nincsen semmi baj a lábammal. Bárcsak igaz lett volna július 31-én! De, talán pár hónap múlva már az lehet! Az olimpiai csapatversenyen láthattátok, hogy bicegek, nehezen terhelem a bal sarkamat, szenvedek. Több éve krónikus gyulladással küzdök az Achilles-ín csontos tapadásánál, ami a legrosszabb pillanatban lobbant be. Szerencsére a felfokozott lelkiállapot, az adrenalin és a fókuszáltság nem engedte, hogy a fájdalom hátráltasson a páston, de egyértelművé tette, hogy erre a problémára hosszú távon megoldást kell találni"

- írta Áron aki kiemelte, szeretne minél hamarabb a kisfiával szaladgálni a játszótéren, s a vívópástra is készül visszatérni.


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek