Létrehozva: 2024.07.31.
Módosítva: 2024.07.31.

Mi vár Szilágyi Áronékra a kardcsapat döntőjében? - Jósolt a Ripostnak Ferdinánd, a médium teknős

A jóslat szerint nem szerez aranyérmet a kardcsapat a párizsi olimpián. Szilágyi Áron ellen fogad Ferdinánd, a hat­éves szenes teknős, aki már a németországi foci-Európa-bajnokságon is megcsillogtatta tudását: megjósolta a spanyolok végső győzelmét.

Egyelőre nem úgy sikerült a magyar férfi kardozóknak az olimpia, ahogy eltervezték, hiszen a háromszoros olimpiai bajnok, címvédő Szilágyi Áron már az első körben búcsúzott a kanadai Fares Arfa ellen. Hasonlóan járt Szatmári András is, aki szintén kikapott az első meccsén. A magyarok közül a legtovább Gémesi Csanád jutott, aki a nyolcaddöntőben búcsúzott. A vívás folytatódik, a fiúk szerdán, csapatban javíthatnak. Gémesi kijelentette: nem megy haza Párizsból érem nélkül.

SZILÁGYI Áron
Szilágyi Áron szerdán csapatban javíthat / Fotó: MTI

Eltalálta a spanyol sikert

A Ripost arra volt kíváncsi, vajon csapatban a dobogó legfelső fokára állhat-e a Gémesi Csanád, Rabb Krisztián, Szatmári András, Szilágyi Áron összeállítású magyar válogatott. Ebben segítségünkre volt Ferdinánd, a jós teknős. A hatéves állat Spanyolországból származik, és már több jóslata is bejött, köztük az, hogy hazája válogatottja nyeri meg a futball-Eb-t. 

Gazdája, Strausz Dávid együtt nézi az olimpiát teknősével / Fotó: Bors

Gyerekkoromban rengeteget sportoltam, sajnos mostanában csak nézem. Folyamatosan valamilyen sportesemény megy nálunk a tévében. Arra lettem figyelmes, hogy velem együtt nézi Ferdinánd a meccseket. A foci-Eb-n pedig próbára tettem. Kíváncsi voltam, szerinte ki nyeri a kontinensviadalt. Nagy meglepetésemre eltalálta a spanyol sikert – mondta lapunknak Strausz Dávid, a Zoonet tulajdonosa.

Még a páncélja is kockás

Dávid arról is szót ejtett, hogy ellentétben vele, a szenes teknőse nemcsak nézi, hanem űzi is a sportokat. 

Imád futni. Ha nem eszik, akkor sportol. Ez meg is látszik rajta, hiszen rendkívül kockás a páncélja – viccelődött a kisállat-kereskedő, aki hozzátette: fedezőállatként a kardióra is nagy hangsúlyt fektet.

 

Ferdinánd valódi jóstehetséggel van megáldva / Fotó: Bors

Nem bízik abban, hogy Szilágyi Áron aranyérmet szerez

Strausztól az is megtudtuk, Ferdinánd Szilágyi Áron-rajongó, és rendkívül csalódott volt, hogy nem sikerült megvédenie olimpiai bajnoki címét.

Aznap nem evett semmit – tette hozzá Dávid, majd a jóspályára tette állatát, hogy megtudjuk, arany­éremmel távoznak-e Szilágyiék Párizsból. 

Sajnos azt jósolta, hogy nem jön össze a győzelem.

@borsonline Jósolt Ferdinánd, a teknős. Megkérdeztük a jós teknőst Szilágyi Áron olimpiai eredményéről. #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou #szilagyiaron #olimpia2024 #parizs #bors #sport ♬ eredeti hang – Bors - Bors

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek