Nagy tömegben vietnámi és thai kamulájkokat vásárolt Magyar Péter

INSIDER
Létrehozva: 2024.09.16.

„Nem a múlt számít” - sikerrel mutatkozott be a fradisták kedvence

Győzelemmel mutatkozott be tétmeccsen a Debrecen új edzője. Máté Csaba a labdarúgó Magyar Kupában nyitott sikerrel.

A várakozásoknak megfelelően tette le a névjegyét a Ferencváros korábbi megbízott vezetőedzője, Máté Csaba, ugyanis első tétmérkőzésén a Debrecen idegenben 4-0-ra verte a Békéscsabát, és ezzel a fölényes diadalával bejutott a Magyar Kupa legjobb 32 együttese közé.

Máté Csaba
Máté Csaba Fotó: Dömötör Csaba

Számomra ez egy vérbeli presztízsmeccs volt, hiszen amióta a Hajdúságban dolgozom, több új elemmel igyekeztem frissíteni a csapatjátékunkon, és ezekből többet viszont is láttam. A DVSC támadás-központú lesz az élvonalban, persze a védekezés megszervezése is lényeges, nehogy hátul gondok támadjanak

 – kezdi az UEFA pro-licenszes tréner, aki máig a Fradi-szurkolók nagy kedvence.

A Loki a Viharsarokban a széleken gyors, olykor kivédhetetlen csapásokkal operált, és ez a felfogása a jövőben is változatlan marad. Az szintén új jelenség, hogy számos magyar labdarúgó játszott a békéscsabai kupamérkőzésen.

Máté Csaba egyébként nem töltötte tétlenül azt az időt, ami a Népligetből történt 2023. szeptemberi távozása után eltelt.

Az NB III-tól kezdve az élvonalig számos együttest megnéztem, és amit tapasztaltam, megosztom három pályaedzőmmel, Éger Lászlóval, továbbá a fiammal, Máté Rolanddal és Dombi Tiborral, utóbbi felettébb hasznos emberi és futballkapocs a klub, a város és közöttem. Több alkalommal vizitáltam a Loki utánpótlás-akadémiáján, ahol a nagyszerű szakemberrel, Herczeg Andrással váltottam szót az ifjú tehetségek beépítéséről.

Máté szerint az NB I dobogós pozícióját még korai emlegetni a Loki kapcsán.

- Jelenleg a Ferencváros és a Puskás Akadémia játékosállománya a többinél lényegesen erősebb, ráadásul az Újpest is folyamatosan erősíti együttesét. Igyekszem olyan pozícióban tartani a Lokit, hogy azzal mindenki elégedett legyen. Az edzői munkavégzéssel úgy vagyok, lehetek én akármilyen, magának nevet szerzett tréner, ha nem nyer a csapatom, hamar éreztetik: csak az eredmény számít, és nem az edzői múlt.
 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek