OLDALVONAL

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.13.

Fontos bejelentést tett Kubatov Gábor: „Minden magyar játékos előtt nyitva a Fradi kapuja”

Rejtélyes bejegyzésben reagált Kubatov Gábor.

Kubatov Gábor Ferencvárosi Torna Club elnöke. A 2020-as Befolyás-barométer szerint ő Magyarország 10. legbefolyásosabb személye. Nemrég komoly vádak érték az egyik legnépszerűbb hazai klubbot, miszerint kevés magyar játékost játszat a pályán. Mindez azután csúcsosodott ki, hogy Horváth Krisztofer a Ferencváros helyett, inkább az Újpesthez írt alá. Mindezt állítólag azért, mert úgy gondolta a magyar válogatott játékosa, hogy talán nem kapna elég játékidőt. Erre reagálva osztott meg egy bejegyzést Kubatov Gábor. 

 

Minden magyar játékos előtt nyitva a Fradi kapuja, de ha kényszerből léptetik be őket rajta, annak korántsem biztos, hogy siker a vége…

- írta Kubatov Gábor, aki bejegyzése alatt megosztott annak a Varga Barnabásnak a képét, aki gólkirály volt az legutóbbi két NB I-es szezonban, a képen pedig a következő szöveg állt:

„A Fradiban a legjobbakat tárt karokkal várjuk.”

Kubatov Gábor rámutatott, vannak bőven magyar játékosok a Fradiban. A legutóbbi válogatott meccsen például három FTC-játékos is kezdő volt, Varga Barnabás mellett Botka és Díbusz is - , de csak azokat várják érthetően a csapatban, akik tényleg ott akarnak játszani.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek