Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.08.10.

Kiderült a titok, Szilágyi Áron faképnél hagyta Márton Vivianát és ikertestvérét

Az ikrek a karrierjükről beszéltek. Az olimpiai aranyérmes tékvandós Márton Viviana idei mérlege: Kresz-vizsga, érettségi és olimpiai arany.

Egy nap alatt az ország kedvencei lettek a 18 éves tékvandós Márton-ikrek Párizsban a 2024-es olimpián. Márton Viviana fantasztikus teljesítménnyel olimpiai bajnok lett, a világbajnok Luana pedig - aki nem jutott ki a játékokra - az lelátóról tombolta ki a testvére sikerét. A szakemberek szerint nála sem fog sokat váratni magára az olimpiai arany.

Viviana és Luana Fotó: MOB

Az ikertestvérek a Magyar Olimpiai Bizottság videójában arról meséltek, hogy hat éve úgy járnak iskolába, hogy a tanáraik elnézik, ha a versenyek miatt hetekig hiányoznak. Idén érettségiztek, letették a KRESZ-vizsgát, s Viviana olimpiai bajnok is lett. Arról is beszéltek, ki a kedvenc magyar olimpikonjuk.

Szilágyi Áron volt az első, akinek Tokióban az aranyérmét kiszurkoltuk. Őt ismertük meg először az interneten. Most az olimpiai faluban is találkoztunk vele, de nagyon gyorsan elment mellettünk. Reméljük, most már ő fog megállítani minket

- mondták a lányok a videóban.

Viviana és Luana a végigdolgozott nyár után egy hónapos pihenést kapnak, mint mondják, sosem volt még ennyi szabadidejük.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek