OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.08.07.

Érte aggódott a világ, borzalmas balesete után üzent az olimpikon

A francia lányt súlyos sérülésekkel szállították kórházba Párizsban a 2024-es olimpiai játékokon. A bringás Loana Lecomte most közösségi oldalán jelentkezett.

Nézni is sokkoló volt, borzalmas sérüléseket szenvedett Loana Lecomte az olimpiai játékok első hétvégéjén. A francia sportolónő a hegyikerékpárosok versenyén egy sziklán bukott hatalmasat. Zuhanása után mozdulatlanul feküdt, ijesztő volt, hogy egy idő után már a kamera sem mutatta, hogy mi történik vele.

Cycling - Mountain Bike - Olympic Games Paris 2024: Day 2
Lecomte hatalmasat esett Fotó: Alex Broadway

A francia lányt végül a mentők hordágyon hozták el a helyszínről, majd azonnal kórházba szállították. Fej- és állkapocs-sérülést szenvedett, de szerencsére már aznap este olyan hírek érkeztek, hogy nincs súlyos állapotban Lecomte.

A lány most közösségi oldalán jelentkezett, hogy állapotáról beszéljen. Az állán egy sebtapasz árulkodik a bukásról, de a leírtak alapján jól érzi magát.

Jót tett az egy hét csend és pihenés és a sok séta. Még a televíziót se kapcsoltam be. A szeretteimmel voltam, s kezdek jobban lenni. Alig várom, hogy újra kerékpárra ülhessek

– írta a sportolónő, akinek az utolsó fotóján látszik, mennyire sérült is meg igazából.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek