OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.08.29.

Lionel Messi előkerült, de továbbra is nagy a gond vele

Júliusi sérülése óta nem lépett pályára az argentin zseni. Lionel Messi bokasérüléssel bajlódik, és ugyan nemrég már feltűnt az Inter Miami edzésén, továbbra sem tudni, hogy mikor tér vissza a pályára.

Lionel Messi július 15-én óriási győzelmet ünnepelt az argentin labdarúgó-válogatottal, de maradéktalanul így sem lehetett elégedett. Az argentin világsztár a Kolumbia elleni Copa America-döntőben bokasérülést szenvedett, és a 64. percben lecserélték. Egy nappal később bejelentették, hogy a nyolcszoros aranylabdás jobb bokájának a szalagjai megsérültek, de műtétre nem volt szüksége. Visszatérése pedig azóta is várat magára.

Lionel Messi
Lionel Messi júliusi sérülése még mindig nem jött rendbe Fotó: AFP

A 37 éves sztár már nyolc tétmérkőzést hagyott ki az Inter Miaminál, és továbbra sem tudni biztosan, hogy mikor épül fel teljesen. Az már bizakodásra adott okot, hogy az argentin szélső tegnap megjelent csapata edzésén, azonban még nem végzett teljes értékű edzésmunkát.

Tata Martino, az Inter Miami vezetőedzője is ígéri, Messit még biztosan láthatják a nézők az MLS alapszakaszában, ám ez sem teljesen megnyugtató hír.

Nem tudjuk, hogy mikor tér vissza. Először azt kell látnunk, hogy hogyan érzi magát a pályán edzés közben. A rehabilitációs programja az orvosi stábbal és az erőnléti edzőkkel lett összeállítva. Az alapszakasz vége előtt visszatér a pályára

 – igyekezett tiszta vizet öntetni a pohárba Tata Martino. Igen ám, de az alapszakasz egészen október 19-ig tart majd, így egyáltalán nem mindegy, mennyi ideig nélkülözi Messit az Inter Miami.

Így teljesített Lionel Messi nélkül az Inter Miami

A rózsaszín mezes együttes a hétszeres aranylabdás távollétében öt mérkőzést nyert meg és hármat elveszített.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek