Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.07.15.
Módosítva: 2024.07.15.

Lionel Messi eddig bírta: percekig zokogott, aztán jött a dráma

Lionel Messi drámai meccsen van túl. Az argentinok világbajnoka megsérült a Copa América döntőjében, s képtelen volt folytatni a játékot. Társai nélküle győzték le Kolumbiát.

Lionel Messi nem bírt a könnyeivel a labdarúgó-Copa América döntőjében. Az argentinok focistája - akárcsak az Eb-n Cristiano Ronaldo - percekig zokogott a Kolumbia elleni mérkőzésen. A csatár a második félidőben egy rúgást kapott a lábára, s azonnal le kellett cserélni. Akkor még 0-0 volt az állás, így a társakra maradt a meccs hajrája, Messi azt már csak nézőként szurkolhatta végig.

Football: Copa America 2024 - Final: Argentina vs. Colombia
Lionel Messi a földön, nem játszhatta végig a meccset / Fotó: AFP

Messit a kamera végig vette, amikor lógó orral jött le a pályáról. Aztán a kispadon már nem tudta uralni az érzéseit, elsírta magát, s arcát a kezébe temetve zokogott. A sztárcsatárnak nem ez volt az első drámája a tornán, az Ecuador elleni tizenegyespárbajban kihagyta a büntetőjét. Akkor az ellenfél kapusa vigasztalta őt.

A meccset végül Argentína a hosszabbításban nyerte meg, Lautaro Martinez a 112. percben szerezte a találkozó egyetlen gólját. Argentína sorozatban másodszor nyerte meg a tornát, sőt, az utolsó két Copa Americát, valamint a legutóbbi világbajnokságot egyaránt megnyerte. 

Football: Copa America 2024 - Final: Argentina vs. Colombia
Messi már boldogan a kupával / Fotó: AFP

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek