OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.08.11.

Olimpia után nyaralás, családjával pihen a magyar válogatott játékosa

A kézilabda-válogatott a csoportkör után búcsúzott a 2024-es olimpiától. Bodó Richárd egy hét pihenőt kapott klubjától.

A férfi kézilabda-válogatott játékosai rövid szünetet kaptak a bajnokság után, majd június közepén edzőtáborba vonultak és elkezdték a felkészülést a olimpiára. A csapat nem vallott szégyent Párizsban, a világ élmezőnyéhez tartozó válogatottakkal szemben hajszálnyival maradt alul, de a csoportmeccsek után, múlt vasárnap befejeződött számukra az olimpiai torna. A játékosok a hét elején érkeztek haza, a klubokban ugyan már elkezdődött a felkészülés, de akik az olimpián jártak kaptak néhány nap pihenőt. 

Bodó (jobbra) nagyot harcolt az olimpián Fotó: Árvai Károly/Nemzeti Sport

"Szívesen elcseréltem volna ezt az egy hetet egy továbbjutásra”- mondta a Ripostnak Bodó Richárd, aki Horvátországban értünk utol. 

A klubtól kaptunk egy hét szabadságot, azt kérte tőlünk a szakmai stáb, hogy csak pihenjünk ne is foglalkozzunk a kézilabdával. A családdal úgy döntöttünk, hogy kihasználva ezt a kis időt eljövünk egy rövid nyaralásra

- árulta el a szegedi átlövő.

Bár kérték, hogy a kézilabdával ne foglalkozzon Bodó Richárd, azért az olimpia meccsei szóba kerülnek a szabadság alatt is. 

„Itt vannak Bánhidi Bencéék is, vele és a családdal is átbeszéltük a meccseket. Azt mindenképpen tovább kell vinnünk magunkkal, hogy a szűk elithez tartozó válogatottakkal nagyon szoros, ki-ki meccset tudtunk játszani. Ugyanakkor azt is meg kell találnunk, hogy miért nem sikerült megnyerni ezeket a meccseket. Kezdődik egy új olimpia ciklus, ugyan most nem jutottunk tovább, de a megszerzett rutinnal, és az elmúlt években látott szellemiséggel kell folytatnunk a munkát Szeretnénk ott lenni Los Angelesben”- jelentette ki határozottan a kézis.

Családi nyaralás Horvátországban

„Most pihenünk, nagyon jó egy kicsit a gyerekekkel, a feleségemmel Viviennel, a szüleimmel együtt lenni, örülök neki, hogy Bencéék is itt vannak velünk. Hétfőn már megyünk edzeni Szegeden, kondi, futás, labdás edzés vár ránk. Megismerjük egymást az új edzővel, Michael Appelgreenel, augusztus 31-én pedig kezdődik a bajnokság, kevesebb mint egy hónap múlva a Bajnokok Ligája. Kemény menet lesz, de bírni kell”- mondta Bodó Richárd.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek