OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.08.14.

Borzasztó családi dráma, válik a friss Európa-bajnok sztár

Csapatkapitányként nyert Európa-bajnokságot, ezt követően pedig topcsapathoz igazolt. Álvaro Morata a futballt tekintve nagyszerű heteken van túl, a magánélete azonban romokban hever, a csatár nemrég ugyanis bejelentette, hogy válik.

Álvaro Morata pályafutása legnagyobb eredményét érte el ezen a nyáron. A spanyol labdarúgó-válogatottban minden mérkőzésen pályára lépett az Európa-bajnokságon, Horvátország ellen gólt szerzett, a spanyolok pedig vele a csatársorban húzták be a kontinenstornát. Külön kiemelendő, hogy Morata csapatkapitányként vezette győzelemre hazáját. A 31 éves futballista a torna alatt elmondta, hogy nagyon szívesen visszatérne Olaszországba (korábban a Juventus színeiben játszott), ez a kívánsága szintén összejött neki, az AC Milan 13 millió euróért (5 milliárd forint) szerződtette. Hiába minden, az öröm közel sem teljes.

Álvaro Morata
Álvaro Morata hét év után válik feleségétől, Alice Campellótól Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A 31 éves támadó nemrég a közösségi oldalán jelentette be, hogy hét év után elválik a feleségétől, Alice Campellótól. A párnak négy gyermeke született.

Ezt üzente Álvaro Morata

„Gondolkodási időt követően Alice-szel úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk tovább. Egy csodálatos és tiszteletteljes kapcsolat volt, amelyben nagyon szerettük és segítettük egymást. Csodálatos éveket töltöttünk együtt, melynek gyümölcse a négy gyermekünk, akik kétségtelenül a legszebb dolgok az életünkben. Ez egy fájdalmas döntés volt, ezért tiszteletet és együttérzést kérünk.” – írta Álvaro Morata, amit az acmilan.hu szemlézett.

„Arra kérünk mindenkit, hogy ne találjanak ki különböző történeteket egy perc rivaldafényért, mert ismétlem: soha nem volt tiszteletlenség a kapcsolatunkban, csak sok állandó félreértés. Alice-nek mindig különleges helye lesz a szívemben. Minden, amit együtt éltünk át, hihetetlen és nagyszerű tanulási élmény volt.”

Alice Campello szerint életük legnehezebb döntését hozták meg, azt pedig egyértelművé tette, hogy nem volt harmadik fél a kapcsolatukban.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek