Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.07.22.

Szoboszlai nagy utazásra készül, itt láthatod majd

Vereséggel mutatkozott be a Liverpool élén Arne Slot, de ennek még nem érdemes nagy jelentőséget nyilvánítani. A csapat, Szoboszlai Dominikkal a fedélzeten hamarosan az Egyesült Államokba utazik, ahol három együttessel csap össze.

Nincs egyszerű feladata a Liverpool új vezetőedzőjének, Arne Slotnak. A korábbi Feyenoord-trénernek Jürgen Kloppot kell helyettesítenie, akivel a klub mindent megnyert. Szoboszlai Dominikék felejthető felkészülési találkozón már túl vannak, most pedig hatalmas utazásra készülnek.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik már nagyon készül a Liverpool új szezonjára Fotó: Getty Images

Arne Slot először az angol másodosztályú Preston North End ellen irányíthatta a Liverpoolt, a csapat pedig váratlanul 1-0-s vereséget szenvedett. Ebből azonban sok következtetést felesleges levonni, így az sem nagy dolog, hogy Szoboszlait 33 perc után lecserélték.

Itt játszanak majd Szoboszlaiék

Az új szezonra való felkészülés már gőzerővel zajlik, a Liverpool pedig hamarosan nagy útra kell, ugyanis az Egyesült Államokban játszik három találkozót. Az első úticél Pittsburgh lesz, ahol a spanyol élvonalbeli Betis vár majd rá. Ez a találkozó magyar idő szerint hajnali 1:30-kor kezdődik, július 27-én, szombaton. Augusztus 1-én, csütörtökön aztán következik az Arsenal, viszont a helyszín már változik, Szoboszlaiék Philadelphiába teszik át a székhelyüket. Végezetül augusztus 3-án, szombaton a Manchester Uniteddel találkoznak Columbiában. Mindhárom összecsapás magyar idő szerint 1:30-kor kezdődik.

A tavalyi szezonban az együttes megnyerte a Ligakupát és a harmadik helyével a bajnokságban elérte, hogy visszajusson a Bajnokok Ligájába. Az FA-kupában és Európa-ligában pedig a negyeddöntőig jutott.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek