Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.07.23.

Váratlan helyen tűnt fel Marco Rossi kulcsembere, egyből szóba került a jövője

Luxusnyaralás helyett alternatív módját választotta a pihenésnek a magyar válogatott hátvédje. Szalai Attila nagymamája településén, Tengelicen kapcsolódott ki, ahol találkozott a helyi rajongókkal és a jövőjéről is szót ejtett.

Szalai Attila az Európa-bajnokságon való szereplése után szabadságra vonult és kipihente a hosszúra nyúlt szezont. A legtöbb sztárfocistával ellentétben ő azonban nem luxushelyszínt választott, hanem a családi környezetre tett le a voksát.

Szalai Attila
Szalai Attila Tengelicen kapcsolódott ki Fotó: Makovics Kornél

Szalai a Torna vármegyei Tengelicen pihengetett, ahol nagymamáját látogatta meg.

Anyai részről van rokoni kötődésem Tengelichez, ennek köszönhetően gyerekként sok időt töltöttem itt, nyaranta rengeteget fociztunk lent a pályán

 – nyilatkozta a TEOL-nak a 46-szoros válogatott Szalai Attila. „A mamánál mindig aranyélete van az embernek, mondhatni a gyerekkoromat aranyozták be azok a napok, amiket itt tölthettem. Sajnos vagy nem sajnos, de manapság kevés időm van ide eljönni, mert a válogatottnál minden nyáron feladatom van. Viszont abban a két-három hét szünetben, amit kapok, néhány napot Tengelicen töltök.”

Szalai Attila döntött a jövőjéről

Az egyik délután Szalai a helyi futballpályára látogatott ki, ahol hosszú időn keresztül aláírásokat osztogatott és képeket csinált a rajongókkal. A Hoffenheim játékosa azonban a nyaralása után kemény döntés előtt áll. Első szezonja pocsékul sikerült a német élvonalban, ami miatt felmerült, hogy azonnal távozik és visszatér Törökországba. A Tranbzonsporral való tárgyalások viszont elakadtak, Szalainak pedig világos álláspontja van a jövőjéről.

Voltak és vannak megkeresések, de a Hoffenheimnél szeretnék bizonyítani és megmutatni, hogy igenis helyem van a német első osztályban.

„Nagy álmom volt, hogy Európa elit bajnokságában is kipróbálhassam magam. A tavaly nyári átigazolásommal mindenki jól járt, a klubom nagy pénzért értékesített, én jó helyre kerültem, még ha az első szezon nem is úgy alakult, ahogy szerettem volna. Remélem, hogy ez a mostani idényem sokkal jobb lesz.”

A 26 éves játékos szerződése 2027 júniusáig szól a Hoffenheimmel.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek