OLDALVONAL

Szerző LL

Létrehozva: 2024.07.26.

Orbán Willi mindenkit meglepett: ezt gondolja a magyar válogatott Eb-szerepléséről

Már a 10. lipcsei szezonjára készül az RB csapatkapitánya. Orbán Willi elárulta, mit szűrt le az Európa-bajnokságból a magyar válogatott tagjaként.

2015-ben még a német másodosztályban csatlakozott az RB Leipzig nagyratörő projektjéhez, így hétfőn már a 10. lipcsei szezonjára kezdte meg a felkészülést Orbán Willi. Az időközben többek között Bajnokok Ligája-elődöntőig, Bundesliga-dobogós helyezésekig és Német Kupa-győzelmekig jutott futballcsapat kapitánya most feltöltődve, nagy reményekkel vágott bele a munkába, miután az Európa-bajnokságot követően kipihente magát.

Orbán Willi szerint rövid volt a pihenő az Eb után, mégis frissen kezdte a felkészülést
Orbán Willi szerint rövid volt a pihenő az Eb után, mégis frissen kezdte a felkészülést       Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Pedig az időközben 310 lipcsei tétmeccsen szerepelt Orbán Willi az Eb-ről már a csoportkör után kiesve is rövidnek érezte a nyári vakációját.

– Sajnos a modern profi sportban már csak úgy van, hogy a nyári szünet nagyon rövid – különösen a válogatott játékosoknak. Az Eb-n ugyan nem jutott tovább a nemzeti csapatunk, mégis nagyszerű élményeket gyűjtöttem. Ezeket a pozitív benyomásokat most magammal viszem az edzésekre és az új szezonra. Összességében nagyon frissnek és kipihentnek érzem magam – idézte a német klub honlapja a 48-szoros magyar válogatott védőt, az RB csapatkapitányát.

Orbán egyébként azért is nyilatkozott nagyon pozitívan, mert a rövid szünet miatt az állóképességén nem kell sokat dolgozni, ráadásul az utóbbi évekkel ellentétben idén a klubcsapatában kevés változás várható.
 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek