Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.07.23.

Mocskolta a Fradit a MOL-lap újságírója, reagált az MLSZ

A Magyar Labdarúgó-szövetség egyetért a Ferencváros helyzetértékelésével.

Szerző SK

Noha Márta Bence azóta bocsánatot kért, a történet mindenképpen méltatlan. A Magyar Kupa honlapjának főszerkesztője a hétvégén „fegyencváros”-nak hívta a közösségi médiában Ferencvárosi Torna Clubot, megsértve ezzel a klub sportolóit, munkatársait és 2 millió szurkolóját.

A honlap üzemeltetője az impresszum szerint a MOL Nyrt., ezért az ulloi129.hu ferencvárosi szurkolói oldal levélben kért állásfoglalást mind a MOL-tól, mind az MLSZ-től. 

"Azt gondoljuk, hogy elfogadhatatlan, hogy egy, az MLSZ szervezte sorozat honlapjáért, annak médiamegjelenéseiért olyan ember felelős, aki ennyire nyilvánvaló megvetéssel van a magyar futball legnagyobb, legnépszerűbb és legfontosabb klubja iránt. Ez nem szimpla szurkolói zrika, hiszen ő a molkupa.hu főszerkesztőjeként az MLSZ-t, a magyar labdarúgást képviseli, annak képviselete pedig az ilyen elfogadhatatlan, elfogult megnyilvánulásokkal összeegyeztethetetlen – remélem ebben egyetértünk. Ezért szeretnénk megtudni, milyen lépéseket tesznek a helyzet rendezése érdekében"

- írta a szurkolói oldal.

A szövetség válaszában kiderült, egyetértenek a helyzetértékeléssel.

"Tisztelt [Üllői129]!

Mindenekelőtt kijelentjük, hogy tartalmi kérdésekben egyetértünk az Ön levelében megfogalmazott helyzetértékeléssel.
A levélében felvetett felelősség tekintetében tájékoztatjuk, hogy a molkupa.hu oldal a Magyar Kupa névszponzorának a saját, önállóan üzemeltetett kommunikációs felülete, melynek tartalmáért kizárólag az impresszumban is feltüntetett MOL Nyrt felel. Fentiek alapján úgy ítéljük meg, hogy a kialakult helyzetben szükséges és elégséges intézkedés(ek)re első lépésben a MOL Nyrt a felelős. Természetesen – Önökhöz hasonlóan – a Magyar Labdarúgó Szövetség is figyelemmel követi a MOL Nyrt intézkedés(ei)t."

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek