Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.20.
Módosítva: 2024.07.20.

Mocskolta a Fradit a MOL-lap főszerkesztője, reagált az FTC

A Ferencvárosi Torna Club (FTC) bocsánatkérésre szólította fel Mártha Bencét, a Mol Nyrt. tulajdonában lévő molkupa.hu főszerkesztőjét, aki egy bejegyzésben „fegyencvárosnak” nevezte a csapatot. Mártha Bence utóbb bocsánatot kért a történtekért.

A Magyar Kupa honlapjának főszerkesztője „fegyencváros”-nak hívta a közösségi médiában Ferencvárosi Torna Clubot – írja az Üllői129. A klub hivatalos honlapján közleményt adott ki, melyben

bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét, a MOL Nyrt. tulajdonában lévő molkupa.hu főszerkesztőjét.

Mint írják, az FTC elvárja, hogy a főszerkesztő kérjen nyilvánosan bocsánatot, mert megjegyzésével megsértette az egyesület 2 millió szimpatizánsát, szurkolóját, a klub legendáit, sportolóit, munkatársait.

„A főszerkesztő több cikket is jegyzett az elmúlt időben az FTC-ről, a bocsánatkérés pedig elengedhetetlen a további együttműködéshez. Annál is inkább, mert a magyar labdarúgókupa versenysorozatának hivatalos platformjától joggal várható el a teljes pártatlanság” – áll a közleményben.

Mártha szombaton elnézést kért

„Tisztelt Ferencvárosi Torna Club!  Ezennel bocsánatot kérek, amiért magánemberként dehonesztáló megjegyzést tettem a klubra. Mivel egy olasz futballal foglalkozó oldalon tettem, a kontextus okán nyilván nem az volt a célom, hogy bárkit is megsértsek, utólag nagyon sajnálom a dolgot!” – írta Mártha Bence.

Hozzátette: "Ezt azért a saját oldalamon teszem, mert a megjegyzést is magánemberként tettem, ráadásul szabadúszóként nem állok semmiféle jogviszonyban egyik szervezettel sem, amelyiktől bocsánatkérést várnak az érintettek. "

„Ha az én meggondolatlanságom rossz színben tüntetett fel rajtam kívül bárkit, azt őszintén sajnálom, és tőlük is őszinte bocsánatot kérek! Az esetleges következményeket vállalom és elfogadom” – zárta posztját. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek