OLDALVONAL

Szerző LL

Létrehozva: 2024.07.29.

Könnyek és dráma az olimpián: kínjában a földön zokogott a világsztár sportolónő

Labdamenet közben rogyott össze Serena Williams hajdani tini legyőzője. Bianca Andreescu sírt a fájdalomtól, de végül folytatta.

Ráijesztett a rajongóira Bianca Andreescu a párizsi olimpia női egyes teniszversenyén. A legjobb 16 közé jutásért a horvát Donna Vekic 6:3, 1:0 és 40:15-ös vezetésénél, egy labdamenet közben fájdalmában kiabálni kezdett a 2019-es US Open-bajnoknő.

Bianca Andreescu (jobbra) zokogva rogyott a salakra
Bianca Andreescu (jobbra) zokogva rogyott a salakra            Fotó: Clive Brunskill / Getty Images

Miééért? Ó, állj

– hallatszott, mielőtt Bianca Andreescu a sérülés miatt kínjában a salakra rogyott, kétségbeesett arccal a sajgó csuklóját fogva. 

Andreescu sírt a fájdalomtól

Ellenfele is odasietett segíteni a román származású, kanadai sportolónőn. Hiába viasztalta, Andreescu sírt a fájdalomtól. Orvosi ápolást kapott a helyén, ahol a lelátóról érkező édesapja is próbált lelket önteni belé. Ő már több sikerrel: a lánya végül befejezte a meccset, de 3:6, 4:6-tal kiesett.

A tenisz egykori nagy ígérete, az öt évvel ezelőtti US Open döntőjében Serena Williams ellen 19 évesen győztes Bianca Andreescu nagyon gyakran bajlódik sérüléssel. Akkor a 4. helyre ugrott előre a világranglistán, de azóta folyvást sérülések hátráltatják, és jelenleg csak a 171. a WTA-listán. 

Noha volt már olyan ellenfele is, aki drámakirálynőnek nevezte, a tavalyi miami tornán például kerekesszékkel kellett levinni őt a pályáról, és mint kiderült, bokaszalagszakadást szenvedett.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek