OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.06.20.

Orbán-fotóval reagáltak a németek a botrányra

A németek csak nevetnek azon, hogy a magyarok szerint szabálytalanság történt az első gól előtt a két csapat Európa-bajnoki csoportmeccsén. Aztán a találkozó után az történt, amire senki nem gondolt.

A teljes magyar csapat mellett Marco Rossi szövetségi kapitány is a játékvezetőt hibáztatja a németek első gólja miatt. Való igaz, Jamal Musiala találata előtt Orbán Willi lepattant Ilkay Gündoganról. A holland játékvezető úgy gondolta, nem volt szabálytalan a mozdulat, s a videobíró alapján sem érvényteleníteték a gólt. A németeknél csereként beálló Niclas Füllkrug érdekesen reagált a magyarok vádjaira.

Füllkrug szerint minden rendben volt

A csatártól megkérdezték, mit szól az első gólhoz, mire elővette a mobiltelefonját, s mutatott egy fotót, melyen azt látni, hogy a tizenhatoson belül Orbán Willi két kézzel lökte őt. Úgy véli, ha az nem volt szabálytalanság, akkor Gündogané semmiképpen sem az - írja a Magyar Nemzet

Az ominózus jelenet, Fotó: Kicker

"Gündogan nem a legnagyobb termetű vagy a legerősebb játékos, de erős volt és használta a testét. És ez nem volt szabálytalanság" – jegyezte meg Niclas Füllkrug.

Íme videón az interjú:

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek