OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.06.23.

Segít a horoszkóp, ezt üzenik Szoboszlainak a csillagok a nagy napra

Az elmúlt éveket koronázhatja meg ma a magyar fociválogatott az Eb-n. Ha legyőzzük Skóciát, akkor megmarad az esély, hogy ott legyünk az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében. Lássuk, mit ígérnek a csillagok az est magyar főszereplőinek.

Kiemelten fontos a mai nap a magyar fociválogatott számára. A gárda ugyan két vereséggel kezdte a labdarúgó-Európa-bajnokságot, még mindig széppé varázsolhatja számunkra a nyarat. Ehhez csak annyi kell, hogy ma legyőzzük Skóciát, ezzel életben tartsuk a reményt a nyolcaddöntőre.

Győzelem vagy hazaút, ez a nap kérdése / Fotó: Koszticsák Szilárd

 

Azt nem tudjuk, hogy a labdarúgók mennyire babonásak, de az Astroneten megnéztük, mit ígérnek mára a csillagok az est főszereplőinek.

Szoboszlai Dominik és Orbán Willi, Skorpió:
 

Kimondottan kedvező a számára, hogy a hét során három bolygó is belép a Rákba: hétfőn a Vénusz és a Merkúr, csütörtökön a Nap. Vasárnap értékes meglátásai lehetnek, ha hagy rájuk elég csendet, időt.

 

Nagy Ádám, Ikrek:

"Lehet, hogy az elmúlt időszakban kissé túlzásba vitte a pörgést, a kommunikációt, és már szinte fáj a feje a sok hírtől, beszélgetéstől, üzenettől. Mi lenne, ha csak ma egy kis időre kihúzná a dugót, és nem venne tudomást a világról? Utána sokkal hatákonyabb lesz a nap hátralévő részében."

Marco Rossi, Szűz
"Vasárnap több figyelmes, kedves telefonhívás és üzenet is érkezik önhöz. Lehet, hogy olyasvalakitől is hír érkezik, aki felől egy ideje nem hallott, pedig közel állnak egymáshoz. Hétvégén sikeresebb, jobb napok jönnek…"

Schäfer András, Kos
"A hétvégén minden napra jut harmonikus és diszharmonikus fényszög is, ami hullámzó hangulatot és teljesítményt eredményez."

Gulácsi Péter, Bika
"Szerencsére az égi folyamatok lassan lenyugszanak, és a szombat hajnali telihold után a szombat és a vasárnap is békésnek ígérkezik."

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek