OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2023.10.20.

Nagy a baj Shakira családjában, azonnal hazautazott az énekesnő

Ismét felborult az élete Shakirának, a világhírű énekesnő jelenleg Kolumbiában tartózkodik, miután édesapja egészségügyi állapota romlani kezdett. Gyerekei, Milan és Sasha szintén vele tartottak, hátrahagyva az iskolát.

Újabb komoly problémával kell megküzdenie Shakirának, kolumbiai sajtóhírek szerint az énekesnő október 14-e óta szülőhazájában tartózkodik, édesapja, William Mebarak Chadid egészségügyi állapota ugyanis sokat romlott, amióta vízfejűséggel küzd.

A háromszoros Grammy-díjas világsztár gyerekei, Milan és Sasha a kezdetben Miamiban maradtak, itt kezdtek új életet Shakirával, miután tavaly nyáron az énekesnő szakított Gerard Piquével. A Marca arról számolt be, hogy a két kisfiúnak lehetősége lett volna arra, hogy erre az időszakra az apjuknál legyenek, végül nem ez lett a megoldás. Milan és Sasha napokkal később, október 16-án csatlakozott édesanyjához, ezzel pedig határozatlan időre otthagyták az iskolát.

Az összetartó családnak szerencsére az örömből is kijutott, az elmúlt napokban ünnepelték Shakira egyik testvérének, Toninónak a születésnapját egy barranquillai étteremben. Érdekesség, hogy az énekesnő két gyermeke nem vett részt a bulin. A 46 éves énekesnőt a tavaly nyári szakítása óta több hírességgel is összeboronálták, a hétszeres világbajnok Forma-1-es pilótával, Lewis Hamiltonnal látták a legtöbbet, ám végül a kialakulóban lévő románcból semmi sem lett.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek