Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2023.07.08.

Óriási az öröm, Szoboszlai és szerelme, Gécsek Fanni ünnepelnek

Szoboszlai Dominik és szerelme, Gécsek Fanni újabb mérföldkőhöz érkeztek a kapcsolatukban, a páros ugyanis csütörtökön ünnepelte harmadik évfordulójukat.

Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni minden bizonnyal életük egyik legjobb időszakát élik. A 22 éves futballista 70 millió euró (26 milliárd forint) ellenében a Liverpool játékosa lett, csütörtökön pedig harmadik évfordulóját ünnepelhette szerelmével.

A 21 éves lány egy 24 óráig elérhető Instagram-sztorit is megosztott a fontos mérföldkő örömére. "Szeretlek" - írta Gécsek, utóiratként pedig megjegyezte, „a java még hátra van”. A szerelmes párnak már több mint két hónapja van egy maltipoo kutyája, akit Milónak neveztek el. 

Őszinte leszek, néha úgy érzem, lett egy gyerekünk, attól függetlenül, hogy nem én foglalkozom a legtöbbet vele. Viszont nem lehet csak úgy spontán elmenni vacsorázni ide vagy oda, végig kell gondolni, elvihetjük-e magunkkal, ha nem, kire bízzuk, satöbbi

– mondta még korábban az új házi kedvencről Szoboszlai Dominik.

Gécsek szépségével szinte azonnal rabul ejtette Angliát, a Liverpool még be sem mutatta Szoboszlait, amikor már a Daily Mail hosszas cikket írt a 21 éves, főiskolán tanuló lányról.

@borsonline

#szoboszlai #szoboszlaidominik #gecsekfanni #foci #liverpool #sport #foryou #nekedbelegyen

♬ eredeti hang – Bors - Bors

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek