Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2023.07.03.

Odavannak az angolok Szoboszlai Dominik álomszép barátnőjéért, Fanniért - fotók

Szoboszlai Dominik Liverpoolba történő átigazolása Angliában kiemelt téma. Azonban nemcsak a középpályás, hanem barátnője, Gécsek Fanni érkezését is nagy felhajtás övezi.

Szoboszlai Dominiket július 2-án, vasárnap hivatalosan is bemutatták a Liverpoolnál. A 22 éves futballista körül óriási a felhajtás, 70 millió eurós (26 milliárd forint) átigazolási díjával a hatszoros BL-győztes klub harmadik legdrágább transzfere lett. Azonban Szoboszlai mellett a barátnője, Gécsek Fanni is reflektorfényt kapott Angliában.

Az egyik legnagyobb brit bulvárlap, a Daily Mail ugyanis hosszas cikkben mutatja be a 21 éves hölgyet. A portál beszámol arról, hogy Gécsek sokáig aktívan teniszezett és rendkívül tehetségesnek tartották, az élsport helyett azonban inkább a tanulást választotta, jelenleg a budapesti Nemzetközi Üzleti Főiskolán tanul marketinget, amiből hamarosan diplomát szerezhet.

A tenisz és a marketing mellett modellkarriert épít a fiatal lány, Instagram-oldalát már több mint 50 ezer ember követi. Érdekesség, hogy amikor a Daily Mail nézte meg a profilját, akkor még „csak” 47 ezer rajongója volt, érzékelhető, hogy az angolok máris odavannak érte. Pechükre azonban nem biztos, hogy sokat találkozhatnak vele az Anfield Roadon, Gécsek ugyanis vélhetően Budapesten fog maradni, hogy befejezhesse egyetemi tanulmányait.

Szoboszlai és Gécsek 2020 óta alkotnak egy párt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek