OLDALVONAL

Szerző Ripost

2 hónapja

Szilágyi Liliána újabb emberről állítja, hogy szörnyű dolgokat tett vele

Szilágyi Liliána újabb súlyos történettel állt elő.

Szerző Ripost

Az Európa-bajnoki ezüstérmes úszóról köztudott, hogy édesapját, egyben korábbi edzőjét azzal vádolja, hogy éveken keresztül testileg és lelkileg bántalmazta. Szilágyi Liliána a Sunday Brunch című műsor vendége volt, ahol többek között arról is mesélt, milyen karakter volt az iskolában.

Fotó: Tumbász Hédi / Nemzeti Sport

Több karakter is voltam, az elején nekem volt egy elég érdekes barátnőm, aki engem nagyon sokat bántott. El is kellett mennem a suliból. Egy elég beteg lány volt egyébként, meglepő módon olyan dolgokat csinált, amit még felnőttől sem nagyon hallottam, és pánikbeteg lettem

 – fogalmazott Liliána, akit lejáratott a barátnője.

Meg volt más is, de azt majd a könyvemben írom le…

 – tette hozzá.

Ezután egy keresztény iskolába került, ahol viszont egy nagyon jó osztályközösség alakult ki. Ott jól ki tudott bontakozni, mindenkivel jóban volt.

„Volt egy kis apakomplexusom”

A műsorban felmerült, hogy általában a lányoknak az édesapjuk az etalon a férfiasságban, Liliána állítása szerint ő nem egy jó példát látott ezzel kapcsolatban.

 

Nagyon sokáig úgy gondoltam, hogy akkor férfi egy férfi, ha odacsap az asztalra és rendbe tesz engem, és néha akár elcsattan egy-két pofon is. Mert egy nőt igenis lehet verni. Ez az elmúlt években hála az égnek, nagyon sokat változott, mert alapvetően szerintem akkor jó egy kapcsolat, ha megengedett ugyanúgy minden

 

 – fogalmazott Szilágyi Liliána.

(Bors)

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!