Dárdai Pál csapatánál, valami nagyon nem stimmel, és csak most jön a neheze

Négy meccsen egy pont, ez eddig nagyon kevés a berliniektől.

Borzasztó mérleggel tért vissza a Hertha Berlin kispadjára Dárdai Pál. A gárda első négy meccsén csak egy pontot szerzett a trénerrel, akitől pedig 24-et várnának a szezonban a vezetők. Nem csoda, hogy a Hertha már kiesőhelyen áll a Bundesligában. Persze Dárdai sem vak, ő is tudja, hogy valami nagyon nem stimmel.

A Lipcse elleni hazai 0-3 után a tréner megpróbált bizakodónak tűnni.

Dárdai még vár az első győzelemre
Fotó: AFP

„Az eredmény szomorú, de nyugodtnak kell maradnunk és nem szabad pánikba esnünk – mondta Dárdai Pál, aki a találkozón bevetette a kezdőcsapatban középső fiát, Mártont is. – A vereség természetesen fájó, pszichológiailag nehéz helyzetben vannak a fiúk. Valami nincs rendben, de a problémákon csak munkával lehet túllépni. Hogy mi lehet a gond? Gólokat kell szereznünk. A mentalitás és a szenvedély tetszett.”

Túlzás lenne azt állítani, hogy a csapatra most könnyebb meccsek várnak. A gárda Wolfsburgba utazik, majd talán egy könnyebb találkozó jön az Augsburg ellen, de a Leverkusen és a Mönchengladbach elleni 90 perc sem lesz sétagalopp. A berliniek a 15. helyen állnak, ugyanúgy 18 ponttal, mint az osztályozós pozíciót elfoglaló Bielefeld.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!