81 évesen tér vissza a kiváló magyar fociedző

Minden idők egyik legnagyobb mestere, Garami József ott folytatja, ahol elkezdte.

Garami József huszonhét esztendőt követően visszatért egykori legendás sikerei színhelyére, hogy mentorként és szakmai koordinátorként segítse a PMFC-t – adta hírül a pécsiek honlapja. Ez azért is meglepő, mert minden idők egyik legjobb magyar fociedzője a múlt héten ünnepelte a 81. születésnapját.

„Már lassan egy éve vagyok itthon és ezalatt megkerestek a PMFC vezetői, hogy kapcsolódjak be az edzők és a pécsi gyerekek felkészítésébe, meg egyáltalán a szakmai munkával kapcsolatban segítsek és mondjak véleményt. A felnőtt csapat körül szerencsére minden rendben van, megnézem, hogy áll az utánpótlás, mire van még szükség és lehetőség. Fontosnak tartom, hogy a klub törődjön a fiatalokkal és minél több játékost neveljen ki a magyar labdarúgásnak. A ’86-os ezüstérmes csapatban huszonkét játékosból húsz saját nevelésű volt.” – nyilatkozta feladatairól a legendás edző.

Fotó: PMFC.HU

Garami korábban évekig dolgozott Pécsett, számos válogatott játékost nevelt ki. Irányította a válogatottat is, bajnok lett az MTK-val és a Ferencvárossal is.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!