„Az izom nem tudja, milyen nap van” – így karácsonyozik a magyar sportoló

A legtehetségesebb magyar ketrecharcos az ünnepekkor sem áll le, január 25-én lesz ugyanis a következő mérkőzése.

Borics Ádám ott van a Bellator MMA nyolc legjobb pehelysúlyú ketrecharcosa között, de értelemszerűen még feljebb szeretne jutni. Ehhez az amerikai Darrion Caldwellen át vezet az út, akivel majd január 25-én, a kaliforniai Inglewoodban csap össze. Hogy a 26 éves Borics topformában legyen a mérkőzésen, áldozatokat kell hoznia, ilyen például az is, hogy a családjától távol karácsonyozik. Erről maga a magyar sportoló számolt be a Facebookon.

„Idén az ünnepeket igazából az edzőteremben fogom tölteni. Az ünnepi vacsora csak a szokásos egészséges vacsora lesz. Sajnos nem lehetek együtt a szeretteimmel, barátaimmal, de ezt én választottam” – írta.

Azzal folytatta, mindig is mondta, hogy ez az út sok lemondással és áldozattal jár, de szerencsésnek érzi, hogy azt csinálhatja, amit szeret. Ez már a második karácsonya lesz távol az otthonától – Amerikában készül –, ugyanakkor nem lesz egyedül, a párja vele van.

„Biztos vagyok benne, hogy ezek a megpróbáltatások is csak erősebbé tesznek. Ahogy mindig is mondani szoktam: a kemény munka kifizetődik! Amúgy meg az izom nem tudja, milyen nap van” – tette hozzá szellemesen a fiatal sportoló.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!