A Balcsinál vette feleségül magyar szerelmét Thomas Doll

Festõi környezetben, Balatonfüreden ünnepelt Edinával és a násznéppel a korábbi Fradi-edzõ. Átírta a programot a dugó és a tolmács.

Néhány hónap leforgása alatt az FTC és a német élvonalból vele kiesett Hannover kispadjáról is menesztették Thomas Dollt, de a magánéletben így is van oka a boldogságra a német labdarúgóedzőnek. A kétszer elvált 53 éves hajdani sztárfocista a hétvégén egy provence-i stílusban épült balatonfüredi boutique hotelben feleségül vette magyar kedvesét, Edinát.

 

A csodás környezetben a rokonok, barátok (köztük Lisztes Krisztián és a hajdani csapattárs Andreas Thom) 70 fős buliját csak a közlekedési dugó nehezítette meg. A menyasszony vagy 20 perc késéssel érkezett meg a ceremóniára, ami ráadásul a szokásosnál tovább (háromnegyed óráig) tartott, mert a magyar nyelvű beszédeket közben mindig lefordították németre is.

 

A Bild beszámolója szerint a menü libamájpástétomból, kacsasültből és gulyásból állt. Az ifjú pár és vendégei hajnali négyig mulattak.

 

A német lap hozzáteszi: a Doll házaspár nászútja egyelőre kérdéses, hiszen az edzőt korábbi török csapata, a Genclerbirligi és a ciprusi APOEL is hívja.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!