Magyar edző irányíthatta volna Rooneyékat!

Nyáron szövetségi kapitányt keresett az angol labdarúgó-válogatott. Kis híján magyar edzõ került a szigetországi gárdához.

Nyáron az angol labdarúgó-válogatott vezetősége Ralf Rangnickot szerette volna megnyerni szövetségi kapitánynak - írta a Daily Mail. Ha a közelmúltból indulunk ki, akkor a német szakember Lőw Zsoltot is vitte volna magával.

Lőw már játékosként is a német szakember egyik kedvence volt, 2006-ban Hoffenheimben ismerkedtek meg. Miután a magyar válogatott egykori játékosa visszavonult, Rangnick azonnal állást ajánlott neki, 2012-ben a Salzburghoz csábította, majd tavaly nyáron Lipcsébe is magával vitte edzőnek.

Rangnick jelenleg az RB Leipzig sportigazgatója, és a Daily Mailnek elismerte, valóban megkereste őt az angol szövetség, az Eb után Roy Hodgson utódjának szerették volna megnyerni:

"Német edzőként óriási megtiszteltetés, hogy felajánlották a posztot."

Rangnick nemet mondott az angoloknak, de hozzátette, kapcsolatban maradt velük, vagyis bármikor újra felmerülhet a lehetőség.

Lőw a %RIPOST%-nak elárulta, habár az RB Leipziggel a szezon előtt a kiesés elkerülése volt a cél, immár bátrabb terveik vannak, hiszen 14 forduló után a második helyen állnak. Könnyen lehet, hogy Lőw személyes céljai is változhatnak, és Rangnickkal együtt hamarosan London felé veszik az irányt...

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!