Létrehozva: 2024.10.01. 16:06

Most érkezett: holtan rogyott össze a kamionos egy gödöllői benzinkúton - rejtély, mi történhetett

A kamionos azonnal meghalt. Egyelőre nem tudni, hogy mi történt a gödöllői benzinkúton, a rendőrség azonban eljárást indított az ügyben.

A Ripost úgy értesült, hogy a rejtélyes tragédia ma, a kora délutáni órákban történt a gödöllői Dózsa György úti benzinkúton. Információink szerint a töltőállomásra beparkolt egy kamion, a sofőr pedig kiszállt, hogy megtankolja a monstrumot, vagy éppen kitisztítsa a kamion tartályát. 

A rejtélyes baleset ennél a gödöllői benzinkútnál történt, a sofőr azonnal meghalt   Fotó: Ripost

Eközben valamilyen végzetes szörnyűség történt, a középkorú férfi ugyanis nem sokkal később holtan rogyott össze a jármű mellett. Úgy tudjuk, hogy a benzinkútról azonnal riasztották a mentőket és a rendőröket is, azonban előbbiek hiába próbálták megmenteni a férfi életét, már nem sikerült: a sofőr a helyszínen elhunyt. A rendőrök természetesen azonnal vizsgálni kezdték az eset körülményeit, egyelőre azonban nem lehet tudni, hogy mi okozta a döbbenetes és tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halált. 

Lapunk ezért az üggyel kapcsolatban felkereste a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, akik elmondták: az ügyben büntetőeljárás indult: 

A gödöllői üzemanyagtöltő állomáson történt haláleset kapcsán a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságon indult büntetőeljárás halált okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt. Az eset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja

 - mondta el a Ripostnak Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. 

Nem ez volt idén az egyetlen megrázó kamionos haláleset: június 25-én Kókán hunyt el egy kamionos igencsak különös körülmények között. Mint arról akkor a Ripost is írt, a sofőr pótkocsijával a Zsámboki útra állt félre, hogy a kamion pótkocsiját kitakarítsa. Emelés közben azonban a pótkocsi vélhetően beleakadt a magasfeszültségű vezetékekbe, az áram pedig halálra rázta a sofőrt. A férfi életét a gyorsan kiérkező mentősök sem tudták már megmenteni. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek