Létrehozva: 2024.09.24. 19:00

Horror Szombathelyen: tíz méteren keresztül vonszolta magával a kamion a biciklit

A kerékpáros egyenesen a kamion alá csúszott. Az alá szorult biciklit métereken át vonszolta magával a hatalmas monstrum. A kerékpáros azonban második születésnapját ünnepelheti, ugyanis könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

A hátborzongató baleset Szombathelyen, a Söptei úton történ, ahol egy kamion és egy kerékpáros ütközött össze – kis híján végzetes módon. Információk szerint a biciklis egyenesen tekert a Söptei úton, amikor a kamion sofőrje, a mellette jobbra fekvő telephelyére kanyarodott – egyenesen maga alá gyűrve a biciklit és a rajta ülő férfit. 

A kamion maga alá gyűrte a biciklit, de a rajta tekerő férfi csodával határos módon megúszta a brutális ütközést  Fotó: Vaol

Az eset után a kamionos vélhetően először észre sem vette a maga alá gyűrt és az alvázába akadt kerékpárt, ezért több tíz méteren keresztül vonszolta magával a biciklit. Úgy tudjuk, hogy szerencsére ekkor a biciklit hajtó férfi már nem ült a kerékpáron: az ugyanis a horrorisztikus ütközés közben vélhetően leesett, így nem zuhant be a halálos kerekek alá. Azonban úgy tudni, hogy így is megsérült: az arra járó szemtanúk közül ugyanis többen is látták a hátizsákba és dzsekibe öltözött férfit a betonon. 

Mint azt az arra járók elmondták, a férfi arccal előre feküdt mozdulatlanul, sokan ezért azt hitték a közelében álló kamionból és a villogó rendőrkocsiból ítélve, hogy a kerékpáros elhunyt, vagy legalábbis súlyosan megsérült. Hozzátették, hogy a helyzetet csak még aggasztóbbá tette az, hogy a szemtanúk elmondása szerint a férfi nem mozdult, hosszú percekkel később is így feküdt az aszfalton. 

Azonban a Vaol információi szerint csoda történt: a férfi nemhogy túlélte a kamionnal való és végzetesnek tűnő találkozást, de egyenesen a második születésnapját ünnepelheti, ugyanis a mentők végül könnyebb sérülésekkel szállították kórházba. Azt viszont, hogy pontosan hogyan történt a baleset, egyelőre még nem tudni, a körülményeket a rendőrség ezekben a percekben is vizsgálja. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek