Létrehozva: 2024.09.27. 12:10
Módosítva: 2024.09.27. 13:11

Horrorbaleset Albertirsán: terepjáró gyűrt maga alá egy nyugdíjas biciklist

A nő a kocsi alá került, a tűzoltók onnan emelték ki. Az asszony azonban túlélte a történteket, válságos állapotban vitték kórházba.

Hatalmas csattanásra és kiáltásra lettek figyelmesek ma reggel a Sport utcában élők a Pest vármegyei Albertirsán. Hamarosan a rendőrautók, mentősök és tűzoltók baljóslatú szirénázása is felharsant, így a helyiek már sejtették, nagy baj történt. Hamarosan kiderült, hogy valóságos horrorbaleset rázta meg a környéket: egy Suzuki terepjáró ugyanis elgázolt egy kerékpárost

horrorbaleset
A horrorbaleset Albertirsán történt, a biciklis nő a terepjáró alá került  Fotó: Ripost

A Ripost úgy értesült, hogy a biciklin egy idős asszony ült, aki - eddig tisztázatlan okokból - az autó elé zuhant és így szerencsétlen módon a tonnás jármű alá került. A balesethez azonnal riasztották a hatóságokat, a tűzoltók pedig mindent megtettek, hogy segítsenek a bajba jutott nőn. Úgy tudjuk, hogy a Katasztrófavédelem emberei egy speciális emelőpárnát helyeztek az autó alá, így tudták végül kiszabadítani a beszorult asszonyt:

Elgázolt egy kerékpárost egy személyautó Albertirsán, a Sport utcában. Az elütött ember a jármű alá került. A ceglédi hivatásos tűzoltók emelőpárna segítségével kiszabadították és átadták őt a mentőknek

 - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Lapunk megtudta, hogy a nyugdíjas életveszélyesen megsérült, az Országos Mentőszolgálat kiérkező munkatársai ezért emberfeletti harcot folytattak az életéért: miután ugyanis kiszabadították az autó alól, többször is újra kellett éleszteni.

A nőt többször újra kellett éleszteni. Végül mentőhelikopter szállította kórházba  Fotó: Ripost

Időközben mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre, ami végül a hosszas küzdelem után válságos állapotban ugyan, de kórházba szállította a sérültet.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan hogyan történt a baleset, az eset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával fogja megvizsgálni. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek