Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
NÍNÓ

Szerző

Létrehozva: 2024.09.17.
Módosítva: 2024.09.17.

Örökké ez lesz élete legrosszabb napja: gyermeke 6. születésnapi buliján esett holtan össze az édesanya

A kicsi soha nem fogja elfelejteni ezt a napot.

A legtöbb szülő igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a gyereke mindenből a lehető legjobban részesüljön. Jó iskolákba kívánjuk járatni, jó különórákra íratjuk be. Próbálunk minőségi programokat szervezni neki és egészséges életet biztosítani a számára. Természetes, hogy a szülő azt szeretné, hogy a gyermeke boldog legyen. Éppen ezért kerülnek minden olyan dolgot, ami boldogtalanná tenné a kicsiket. Sajnos azonban most egy texasi édesapa olyat tett, ami örök és begyógyulhatatlan sebet ejtett gyermekei lelkében. 

A kis szüliapos egy életre meggyűlölte ezt a napot

Jalen Easterling egy négy- és egy hatéves gyermek édesanyja. Rajongásig szerette a kicsinyeit, éppen ezért mindent megtett volna azért, hogy nekik jó legyen. A hatéves gyermekének javában szervezte a szülinapi buliját, mert az volt a vágya, hogy minden tökéletes legyen. Szeptember 12-én este még tartott a buli, amikor 20:30 körül berontott a gyerekek apja. Az apa már nem volt együtt Jalennel, de ezen nem tudta magát túltenni. Állítólag a fiatal édesanya új kedvese is jelen volt a szülinapi bulin, és ez is felbosszantotta az apát.

A gyerekek apja nem bírta elviselni, hogy a szerelme már nem az övé, ezért fegyverrel érkezett a buliba. Több gyerek jelenlétében lövéseket adott le, és az egyik golyó eltalálta az anyukát is. A két kisgyereke - köztük a szülinapos is - végignézte, ahogy az anyja elvérzik. A mentősök hiába érkeztek ki gyorsan, már nem tudták megmenteni Jalen életét. Az apa bujkálásba kezdett, jelenleg is keresi őt a rendőrség - írja a Mirror

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek