NÍNÓ

Szerző N.T.

Létrehozva: 2024.09.27. 09:10
Módosítva: 2024.09.27. 11:29

Most kaptuk a szörnyű hírt: borzalmas tragédia történt Újpalotán – fotó

Lángokban állt egy nyolcadik emeleti panellakás, az ott élő férfi életét már nem tudták megmenteni.

Óriási volt a riadalom szeptember 26-án csütörtökön este a XV. kerületi Zsókavár utcában miután szirénázó tűzoltók, mentők és rendőrkocsik lepték el a helyszínt. Gyorsan kiderült, hogy a szirénázó egységek egy tízemeletes panelsorhoz siettek, ahol hatalmas füstfelhő kíséretében égett az egyik lakás.

Fotó: Metropol

A Metropol információi szerint az egyik panelház nyolcadik emeleti lakásban ütött ki tűz, az ablakon keresztül pedig valósággal ömlött ki a füst. A helyiek szinte sokkos állapotban szemlélték az eseményeket.

Tűz ütött ki egy nyolcadik emeleti lakásban, Budapest XV. kerületében, a Zsókavár utcában. Öt négyzetméterre terjedt ki a tűz, amihez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek egy vízsugárral megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat. A rajok jelenleg utómunkálatokat végeznek, melynek során átszellőztetik a társasházat

– közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A helyszínre a mentők is érkeztek, a Metropol azonban úgy tudja, hogy a lakás tulajdonosát  nem tudták megmenteni, a tűzoltók már csak a holttestét tudták kiemelni.

A lap a környékbeliektől úgy tudja, hogy a lakásban egy idős, nyugdíjas férfi élt egyedül. Mivel a nyitott ablakon  borzalmas füstfelhő áradt kifelé azt hitték, az egész lakás lángokban áll, így mindenki meglepődtek, amikor kiderült, hogy csupán egy kis helyen pusztított a tűz. Éppen ezért a helyszínen többen is úgy gondolták, hogy ágyban dohányzás okozhatta a tragédiát, de többen azt is felvetették, hogy azt sem tartják kizártnak, hogy a tulajdonos maga okozhatta a tüzet szándékosan.

Egyelőre azonban nem lehet tudni, hogy pontosan mi okozta a tragédiát. A Metropol az üggyel kapcsolatban felkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, válaszukkal cikkünket frissítjük. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek